View Single Post
stare 04-11-2009, 22:53   #1
Lili Zehute Facet
Weteran

Imię: Kuba
Total 'Thanks' Received by This User :
1 Za ten post
11,705 Razem
Wpisy: 13
Komunikatory: Wyślij wiadomość przez Gadu-Gadu do użytkownika Lili Zehute
Domyślnie Najlepszy DJ/Producent (Remixer również) - Trance.

W ostatniej sondzie było mało typów.
Postanowiłem zrobić taką oficjalną
Jest możliwa wielokrotność wyboru.
Zamieszczeni są tylko zagraniczni Dj'e/Producenci.
Ankietę z Polskimi D/P zrobię kiedy indziej

A wiec do głosowania !
Wypowiadajcie sie sie również

Edit
Moje Typy :

Simon Paterson
- Aktualnie mój No.1 Powala mnie swoimi produkcjami.
Smack, Always, Thump, Us, We'll See. . . No koleś jest mistrzem, co tu wiecej pisać.

Gareth Emery - Po jego remixie Kawałka M.I.K.E - Sunrise At Palamos zacząłem sie interesować tym panem, przeglądać jego produkcje itp. No koleś jest miażdzący

Arnej - następny magik. Czaruje mnie swoim stylem i tym, że pod dwoma aliasami potrafi robić tak różną muzykę. . . Najlepsze produckje : People Come , People Go, There Are No Coincidences, Strangers We've Become, Tommorow Never Comes, 7 Days (wg. mnie oczywiscie )

Redstar - ostatnio mój mistrzunio w Upliftingu. Produkcje przepełnione Energią i piękną melodyjnością. Najlepsze produkcje : Long Way Home, Awakening, Enton Mushi feat. Kerry Brown - Desire (Redstar Remix), Rush.

Gabriel & Dresden - nieistniejący już duet nietety. . . Za czasów kiedy jeszcze współpracowali to był mój nr 1, i w sumie teraz również jest, razem z Simonem. Przepiękny niepowtarzalny styl, żaden producent chociaż troszeczke nie przypominał mi ich. Piekne równierz utwory jako Motorcycle, czy Andain (co prawda W skład Andain z tego duetu wchodzi tylko Josh Gabriel). Przepiekne utwory i remixy :
Let Go, Eleven, Sydney, Closer, Mass repeat, Arcadia, Nip - A perfect Lie (Gabriel & Dresden Remix), Ressurection i wieeeele wieeeele innych .

Sebastian Brandt - świetne remixy i produckje, kolesia poznałem dość nie dawno ale od razu mnie oczarował swoimi kawałkami np.
Serenade, Chicane - OffShore (Sebastian Brandt Remix) czy Technology.

Afterlife - Piekne Chilloutowe Klimaty. . . Kawałki głównie na odpręzenie, ale powalają m.in. Roger Sanchez - Another Chance (Afterlife Remix), I Miss You, Never Before.

W&W - Kocham Tych młodych Techtranceowców elegancki tech z tym charakterystycznym dzwiekiem . . . no mnie aż ciary przechodzą. Najlepsze Tracki : Arena, Mustang, System Overload, Countach, Intercity, Mainstage, Armin Van Buuren - Rain (W&W Remix)

Myon & Shane 54 - oj wieeelcy Węgrzy, kawałki równierz mają wg. mnie jedyne w swoim rodzaju, masakryczni kolesie Najlepsze Traczki : First State ft. Sara Howells - Brave (Myon & Shane 54 Monster Remix)
, Leona Lewis - Bleeding Love (Myon & Shane Remix), Helplles, The Beach, Tiesto - Love Comes Again (Myon & Shane Monster Remix)(Jeszcze nie wydany kawałek).

Jose Amnsesia - piekne produckje, koleś poruszył ziemie i Ibize swoimi kawałkami Współpraca Z Jeniffer Rene mu baaardzo wyszła Najlepsze Traczki : Wouldn't change a thing oraz Invincible z Jeniffer,
Closer, Second Day, The Eternal.

First State - dla mnie pojawili sie nie wiadomo skąd i zrobili niezła furorę. Kawałki przepełnione powykręcanymi dzwiekami, piekne remixy. . . np. Sierra Nevada, Remix Ten Second Before Sunrise, Your Own Way, evergreen, Falling z Anitą Kelsey, Brave z Sarą Howells i inne.

Lemon & Einar K - też niestey nieistniejący Duet już. Przepiekny Upliftowy styl posiadali ci Norwedzy. Naj Tracki : Hold Me Now, Hope, Anticipation, Ramix Daydream, Remix Good Morning Sunshine, Biscayne ..

Sied Van Riel - nastpępny techowiec z lekka Cudowne produkcje, wiele jeszcze ten koleś pokaże coś mi sie zdaje. Nieche mi sie wymieniać jego traczków

Jorn Van Deynhowen - Wschodząca Gwiazda Upliftingu jak dla mnie. Eleganckie produkcje, melodyjne , przepełnione energią. Z niecierpliwościa czekam na jego remix kawałka Andain - Beautifull Things

Mike Koglin - no tu nie trzeba wiele pisac Legendarna postać

Bardziej brałem pod uwage produckje niż Dj'ing

Ostatnio edytowane przez Lili Zehute ; 05-11-2009 o 12:19.
Lili Zehute jest teraz aktywny  
Reklama