Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Sony Ericsson Vivaz - wasze opinie

  1. #1
    Status
    Offline
    Avatar matush88
    Użytkownik
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    147
    Tematów
    52
    Lubię to!
    45
    Lubiany: 2 razy w 2 postach

    Sony Ericsson Vivaz - wasze opinie

    Witam, przedłużam umowę z operatorem i chcę zmienić telefon na SE Vivaz. Czy ktokolwiek z was miał z nim do czynienia?


  2. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  3. #2
    Status
    Offline
    Avatar Cj Ex3
    Ekspert
    Dołączył
    Jul 2008
    Mieszka w
    Szczecin
    Postów
    3,606
    Tematów
    363
    Lubię to!
    105
    Lubiany: 158 razy w 87 postach
    Do czynienia z nim nie miałem, ale wygląda ciekawie. W U100i (Yari) jest nagrywanie QVGA@30fps i muszę przyznać, że nagrywa ładnie, więc tu będzie jeszcze lepiej Szkoda tylko, że ten vivaz jest na Symbianie


  4. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  5. #3
    Status
    Offline
    Avatar grochu92
    Użytkownik
    Dołączył
    Dec 2010
    Postów
    129
    Tematów
    10
    Lubię to!
    1
    Lubiany: 0 razy w 0 postach
    @Cj Ex3 - Po pierwsze Yari nagrywa w VGA i 30 fps to osiągniesz tylko poprzez edycję sterowników kamery. W Vivazie masz HD 720p, osobiście uważam że gdyby ten telefon miał Androida zamiast symbiana to był by super. Miałem do czynienia z SE Satio (symbian) i czasem musiał chwile pomyśleć zanim wykonał moje polecenie...


  6. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  7. #4
    Status
    Offline
    uploader.png Avatar banani2
    Weteran
    Dołączył
    Jan 2007
    Postów
    889
    Tematów
    525
    Lubię to!
    0
    Lubiany: 0 razy w 0 postach
    matush88 -Bardzo polecam telefonik mam go od 1-m-ca nagrywa pięknie filmy w jakości HD ma dużo bajerów wart uwagi za małe pieniążki jest porównywalny z nową Nokią N8 Ps ja jestem Bardzo zadowolony POLECAM



  8. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  9. #5
    Status
    Offline
    Avatar matush88
    Użytkownik
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    147
    Tematów
    52
    Lubię to!
    45
    Lubiany: 2 razy w 2 postach
    Dzięki za wasze opinie, prawdopodobnie sie na niego zdecyduje, wprawdzie nie zależy mi specjalnie na super zdjęciach i filmach, co jest chyba główną zaletą tego telefonu, ale mimo wszystko wydaje sie bardzo ciekawy no i zbiera bardzo pozytywne opinie. Banani2 powiedz mi jak możesz jak z trwałością, tzn czy łatwo go porysować, uszkodzić, itp. bo bawilem sie nim troche w mediamarkt i wydawal sie nieco tandetny jesli chodzi o wykonanie?


  10. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  11. #6
    Status
    Offline
    uploader.png Avatar banani2
    Weteran
    Dołączył
    Jan 2007
    Postów
    889
    Tematów
    525
    Lubię to!
    0
    Lubiany: 0 razy w 0 postach
    Na tą chwilę trudno mi powiedzieć czy łatwo porysować czy uszkodzić....W moim odczuciu jest naprawdę godny uwagi a wykonanie tel jest dobre ..A jak kupisz daj znać na forum to wyślę Ci @ cudny program do tel. Pozdrawiam


  12. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  13. #7
    Status
    Offline
    Avatar BASSERAT
    Użytkownik
    Dołączył
    Jul 2011
    Postów
    194
    Tematów
    57
    Lubię to!
    0
    Lubiany: 13 razy w 11 postach
    kolega go ma i jest bardzo fajny z aparatem o matrycy 8,1 mpix oraz nagrywaniem o rozdzielczości 720p-1280p czyli HD


  14. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  15. #8
    Status
    Offline
    Avatar BASSERAT
    Użytkownik
    Dołączył
    Jul 2011
    Postów
    194
    Tematów
    57
    Lubię to!
    0
    Lubiany: 13 razy w 11 postach
    [Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]
    - oto dane tego telefonu


  16. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  17. #9
    Status
    Offline
    Avatar Pykacz
    Użytkownik
    Dołączył
    Feb 2011
    Postów
    210
    Tematów
    32
    Lubię to!
    25
    Lubiany: 16 razy w 15 postach
    Vivaza kumpel miał, aż mu spadł i się ekran zbił. Non-stop narzekał że strasznie wolny jest procesor. :(


  18. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  


Jeżeli interesuje Cię forum muzyczne, stworzone z prawdziwej pasji i miłości do muzyki, to właśnie znalazłeś właściwe miejsce, które wychodzi na przeciw oczekiwaniom, nawet najbardziej wymagających użytkowników. Muzikum.pl forum muzyka, to przejrzyście, intuicyjnie i profesjonalnie prowadzony serwis muzyczny, który koncentruje ludzi interesujących się tą samą muzyką, dzielących się swoimi opiniami, doświadczeniami, a także muzycznymi propozycjami na forum. Muzyka to główny, a także podstawowy temat portalu, który rozwija różnorodne wątki, cieszące sie ogromną popularnością wśród czytelników. Na naszej witrynie, nie tylko znajdziesz ciekawe wątki, jakich tematem będzie muzyka Trance, dźwięki Rock'a, Rock& Roll'a, muzyki Retro, R'n'B, Disco Polo, czy Hardstyle & Jumstyle, klubowa muzyka, muzyka dance, muzyka impreza i wielu innych gatunków muzycznych, lecz także przeczytasz najgorętsze newsy z branży muzycznej. Prezentujemy również sylwetki oraz biografie Muzycznych Producentów, a także DJ -ów pochodzących z Polski oraz zza granicy. U nas dowiesz się, do którego klubu, bądź dyskoteki warto zajrzeć, a których lepiej unikać. Informujemy o nadchodzących imprezach klubowych, eventach, a także, o aranżowanych spotkaniach użytkowników. Na muzikum.pl najnowsza muzyka , nie tylko posłuchasz ulubionych kawałków, ale także odkryjesz nowe dźwięki poszerzając swoje, muzyczne horyzonty. Z łatwością dołączysz do tej grupy naszych użytkowników, których muzyczne preferencje będą Ci bliskie i zaczniesz współtworzyć społeczność ludzi kochających muzykę, ponad wszelkimi podziałami.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150