Size : 109 MB
Genre : Hip-Hop/Rap
Label : 2014 The Greater Than Club
Quality : [iTunes Plus AAC M4A] (2014)

Tracklist :

1. Checking For You [Explicit]
2. For Honor [Explicit]
3. Flatline [Explicit]
4. Dolla Bills [Explicit]
5. When Its Good [Explicit]
6. Tesla (What You Waiting For) (feat. Casey Veggies) [Explicit]
7. Carry On [Explicit]
8. Feel At Home [Explicit]
9. Don't GIve Me a Reason [Explicit]
10. Come Up [Explicit]
11. Just Like You [Explicit]
12. Don't Count Me Out (feat. BJ the Chicago Kid) [Explicit]
13. This or That [Explicit]

[Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]