Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: [17.06.14] JOHNNYG - ID (demo) [FAST PREVIEW] [EDM]

  1. #1
    Status
    Offline
    Avatar DzonS
    Nowicjusz
    Dołączył
    May 2010
    Postów
    41
    Tematów
    24
    Lubię to!
    0
    Lubiany: 2 razy w 2 postach

    [17.06.14] JOHNNYG - ID (demo) [FAST PREVIEW] [EDM]

    Witam, proszę o jakieś opinie bo nie wiem czy warto robić to dalej, wiadomo jest to demo więc bez szału.

    Link:
    [Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]



  2. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  3. #2
    Status
    Offline
    weteran.pngpromo-dj.png Avatar Matthew Crash
    Specjalista
    Dołączył
    May 2011
    Mieszka w
    Woj. Mazowieckie
    Postów
    1,077
    Tematów
    148
    Lubię to!
    321
    Lubiany: 152 razy w 105 postach
    Po tym wokalu zostaje się jakiś strasznie dziwny reeverb, który mi nie bardzo pasuje 0:37 Jest moc aż tylko czekać na refren. Wchodzi refren, no i tutaj mi już bass nie pasuje. Jest chyba za głośny i nie potrzebnie wybity na pierwszy plan. Kick fajny, melodia nie porywa

    Podoba Ci się moja muzyka ?

    Facebook.com/MatthewCrashMusic

    Odwiedź Muzikum'alny kanał TeamSpeak 3 i porozmawiaj z innymi użytkownikami!







  4. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  5. #3
    Status
    Offline
    Avatar Quarter
    Klubowicz
    Dołączył
    May 2012
    Mieszka w
    Szczecin
    Postów
    331
    Tematów
    88
    Lubię to!
    215
    Lubiany: 81 razy w 70 postach
    a ja właśnie od 37 sec albo wywaliłbym ten bass, albo zmienił brzmienie. W refrenie to samo nie podchodzi mi te brzmienie i dodaj jakieś reverse clapy do niego w odstępach co pół paterna no i te clapy jakimś snarem poprzedzone żeby ładnie się zgrywało. Mi sama melodia pasi no i brzmienie leada super


  6. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  7. #4
    Status
    Offline
    Avatar DzonS
    Nowicjusz
    Dołączył
    May 2010
    Postów
    41
    Tematów
    24
    Lubię to!
    0
    Lubiany: 2 razy w 2 postach
    Dobra, zrobiłem jakby fulla już
    Link:
    [Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]

    Może ktoś się wypowie jeszcze

    Ostatnio edytowane przez DzonS ; 27-06-14 o 18:53

  8. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 26-03-14, 15:01
  2. [17.03.2014]JOHNNYG - id(demo)[edm]
    By DzonS in forum Dema
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 21-03-14, 17:20
  3. Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 05-03-14, 18:42
  4. Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 24-01-14, 20:59
  5. [02.01.2013]JOHNNYG - id (demo) [edm]
    By DzonS in forum Dema
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 02-01-14, 19:42

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  


Jeżeli interesuje Cię forum muzyczne, stworzone z prawdziwej pasji i miłości do muzyki, to właśnie znalazłeś właściwe miejsce, które wychodzi na przeciw oczekiwaniom, nawet najbardziej wymagających użytkowników. Muzikum.pl forum muzyka, to przejrzyście, intuicyjnie i profesjonalnie prowadzony serwis muzyczny, który koncentruje ludzi interesujących się tą samą muzyką, dzielących się swoimi opiniami, doświadczeniami, a także muzycznymi propozycjami na forum. Muzyka to główny, a także podstawowy temat portalu, który rozwija różnorodne wątki, cieszące sie ogromną popularnością wśród czytelników. Na naszej witrynie, nie tylko znajdziesz ciekawe wątki, jakich tematem będzie muzyka Trance, dźwięki Rock'a, Rock& Roll'a, muzyki Retro, R'n'B, Disco Polo, czy Hardstyle & Jumstyle, klubowa muzyka, muzyka dance, muzyka impreza i wielu innych gatunków muzycznych, lecz także przeczytasz najgorętsze newsy z branży muzycznej. Prezentujemy również sylwetki oraz biografie Muzycznych Producentów, a także DJ -ów pochodzących z Polski oraz zza granicy. U nas dowiesz się, do którego klubu, bądź dyskoteki warto zajrzeć, a których lepiej unikać. Informujemy o nadchodzących imprezach klubowych, eventach, a także, o aranżowanych spotkaniach użytkowników. Na muzikum.pl najnowsza muzyka , nie tylko posłuchasz ulubionych kawałków, ale także odkryjesz nowe dźwięki poszerzając swoje, muzyczne horyzonty. Z łatwością dołączysz do tej grupy naszych użytkowników, których muzyczne preferencje będą Ci bliskie i zaczniesz współtworzyć społeczność ludzi kochających muzykę, ponad wszelkimi podziałami.


Najlepsze DemotywatoryLicytacje Komornicze

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147