Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: KROKUS - Dyskografia

  1. #1
    Status
    Offline
    Avatar admirer1
    Nowicjusz
    Dołączył
    Apr 2007
    Postów
    96
    Tematów
    45
    Lubię to!
    0
    Lubiany: 0 razy w 0 postach

    KROKUS - Dyskografia

    Poszukuję dyskografii zespołu KROKUS.
    Krokus (1976)
    To You All (1977)
    Painkiller / Pay It In Metal (197
    Metal Rendez-vous (1980)
    Hardware (1981)
    One Vice at a Time (1982)
    Headhunter (1983) - poszukuję
    The Blitz (1984) ----- poszukuję
    Change of Address (1986)
    Heart Attack (198
    Stampede (1990)
    To Rock or Not to Be (1995)
    Round 13 (1999)
    Rock the Block (2003)
    Hellraiser (2006)
    Hoodoo (2010)
    Dirty Dynamite (2013)
    Spirit Of The Night (2016) - mam
    Big Rocks (2017) - mam

    Ostatnio edytowane przez admirer1 ; 17-05-17 o 20:15
    Niedziałający link zgłaszać na PW admirer1

  2. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  3. #2
    Status
    Offline
    super-uploader.png Avatar dziodek
    Ekspert
    Dołączył
    Mar 2007
    Mieszka w
    Zagłębie Sosnowiec
    Postów
    4,710
    Tematów
    1358
    Lubię to!
    36
    Lubiany: 16 razy w 16 postach
    To You All >>>
    [Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]
    <<<

    Hardware >>>
    [Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]
    <<<

    Headhunter >>>
    [Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]
    <<<

    Heart Attack >>>
    [Tylko zarejestrowani mogą widzieć linki. Kliknij Tutaj Aby Się Zarejestrować... Rejestracja trwa 30 sekund i jest darmowa!!]
    <<<



  4. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podobne wątki

  1. Krokus - Big Rocks (2017)
    By Apple07 in forum Albumy / Składanki
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 10-02-17, 21:05
  2. Krokus - Big Rocks (2017)
    By mp3de in forum Albumy / Składanki
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 03-02-17, 16:44
  3. Krokus - Spirit Of The Night (Compilation) (2016)
    By mp3de in forum Albumy / Składanki
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 24-01-17, 20:28

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  


Jeżeli interesuje Cię forum muzyczne, stworzone z prawdziwej pasji i miłości do muzyki, to właśnie znalazłeś właściwe miejsce, które wychodzi na przeciw oczekiwaniom, nawet najbardziej wymagających użytkowników. Muzikum.pl forum muzyka, to przejrzyście, intuicyjnie i profesjonalnie prowadzony serwis muzyczny, który koncentruje ludzi interesujących się tą samą muzyką, dzielących się swoimi opiniami, doświadczeniami, a także muzycznymi propozycjami na forum. Muzyka to główny, a także podstawowy temat portalu, który rozwija różnorodne wątki, cieszące sie ogromną popularnością wśród czytelników. Na naszej witrynie, nie tylko znajdziesz ciekawe wątki, jakich tematem będzie muzyka Trance, dźwięki Rock'a, Rock& Roll'a, muzyki Retro, R'n'B, Disco Polo, czy Hardstyle & Jumstyle, klubowa muzyka, muzyka dance, muzyka impreza i wielu innych gatunków muzycznych, lecz także przeczytasz najgorętsze newsy z branży muzycznej. Prezentujemy również sylwetki oraz biografie Muzycznych Producentów, a także DJ -ów pochodzących z Polski oraz zza granicy. U nas dowiesz się, do którego klubu, bądź dyskoteki warto zajrzeć, a których lepiej unikać. Informujemy o nadchodzących imprezach klubowych, eventach, a także, o aranżowanych spotkaniach użytkowników. Na muzikum.pl najnowsza muzyka , nie tylko posłuchasz ulubionych kawałków, ale także odkryjesz nowe dźwięki poszerzając swoje, muzyczne horyzonty. Z łatwością dołączysz do tej grupy naszych użytkowników, których muzyczne preferencje będą Ci bliskie i zaczniesz współtworzyć społeczność ludzi kochających muzykę, ponad wszelkimi podziałami.


Najlepsze DemotywatoryDarmowy KatalogForum Download

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147