thx'y pod każdym postem w działach typu Pomoc,
podzielenie działu Promo DJ's go na 2 odrębne działy: Promo DJ's i Promo MP i wydzielenie poddziałów:
Promo MP:
- Rekrutacja Music Producer (w nim poddział Zgłoszenia)
- Pojedynki MP (i poddziały Zgłoszenia i Pojedynki MP)
- Muzikum Rotation (i poddział Zgłoszenia)
- Stuff 4MP (podział może zostać taki jaki jest czyli: Projekty, Wtyczki i Presety itp)
- Strefa FL Studio (do likwidacji)
- Wasze Produkcje (i tu podział: Wasze prod. autorskie, Wasze remixy, Wasze dema/ripy) (dostęp o zakładania tematów od 30 postów, który zapobiegnie sytuacjom gdy ktoś zakłada konto tylko po to by wrzucić swoje nuty i zniknąć na wieki)
- Wasz Sprzęt (tak 4fun i żeby się pochwalić co kto ma

)
- Pomoc (dostęp od 30 postów - jw)
- Kompendium Wiedzy
- Dział widoczny tylko dla MP (na jakieś specjalne remix packi etc powszechnie niedostępne)
Promo DJ's:
- Rekrutacja DJ (i poddział zgłoszenia)
- Pojedynki DJs (i poddziały Zgłoszenia, Pojedynki)
- Oficjalne Sety i Składanki Muzikum
- Liga Muzikum DJ's
- Programy dla DJs
- Promo Mix (zamiast działu Wasze Sety)(dostęp o zakładania tematów od 30 postów, który zapobiegnie sytuacjom gdy ktoś zakłada konto tylko po to by wrzucić swoje sety i zniknąć na wieki)
- Wasz Sprzęt (jw.)
- Pomoc (dostęp od 30 postów - jw.)
- Kompendium Wiedzy
- Dział widoczny tylko dla DJ's (na jakieś exclusive nutki, itp)
no i przeniesienie działu "Producenci, DJe i CJe" do działu "Informacje"
i wg mnie najważniejsze: zabezpieczenie Captha (czy jak to się tam pisze

) przy rejestracji - zmniejszy ilość botów na 4um.
nie powiem, jakaś mała galeria na głównej, gdzie byłyby widoczne okładki składanek muzikum też by cieszyła oko
poza tym, możnaby jakoś spożytkować thx'y na jakieś drobne nagrody typu konto na rapida na 30 dni, jakiś pendrive itp itd
i taką mam rozkminę czy nie dałoby się nawiązać współpracy z jakimś radiem internetowym albo samemu coś małego skręcić

wtedy osoby z rangą DJs miałyby gdzie grać a MP mieliby jakieś tam promo

na razie wystarczyłoby jakieś na 20 slotów, a z czasem będzie można rozwinąć. w przypadku radia dla bodajże max 40 słuchaczy zaiks nie ma się prawa przyjebać. poza tym jakby chciał się naprawdę czepiać szczegółów to musieliby zamknąć 90% małych i średnich rozgłośni radiowych. tak więc kwestia licencji jest prosta - nie jest potrzebna. kwestia serwera też byłaby rozwiązana w prosty sposób. przecież są takie portale jak np, eradia.pl gdzie za darmo można dostać 20 slotów w jakości 48kbps. za polepszenie jakości albo zwiększenie liczby slotów, ew. autopilot to są groszowe sprawy. a tak byłby przynajmniej jakiś przywilej dla DJów i MP za pracę. i do tego link do playlisty do winampa i obyłoby się bez playerka na stronie.
+ to co Zalef napiał
ja mam na razie takie propozycje. jak coś jeszcze wymyślę to dopiszę ;)