Koleżanki i koledzy uploaderzy zbliża sie wielkimi krokami koniec roku obfitującego w prawdziwe muzyczne perełki,dlatego mam taką propozycje aby każdy z nas zaczął podsumowywać ten rok prezentując nam swoje perełki z naszych ulubionych gatunków muzycznych
Podejrzewam ze większosc z nas juz o czyms takim myśli wiec dlaczego by nie zrobić za jakiś czas wielkiego tematu jako taki prezent od uploaderów dla userów naszego 4um romeoxx juz pisał ze szykuje coś takiego,czyli powtórzenie sukcesu "I love House music" nie bedzie trudne
pozdrawiam CooperMaster
nkie widze narazie wielkiego odzewu,ale wypowiedzcie sie czy wolicie duzy temat ze swoimi propozycjami czy wolicie duzy temat z głosowaniem
Osobiście byłbym za duzym tematem bez głosowania bo chce wszystkie gatunki w jednym temacie bez podziałów
Także czekam na wasze opinie
Siemanko Chociaż mam słaby transfer ale przyłączam się do kolegów bez żadnych fochów Jeden wielki temat bez głosowania byłby najlepszym rozwiązaniem.I chyba trzeba pomału się za to zabierać aby jak najlepiej wypadło My będziemy zadowoleni wtedy gdy user będzie ucieszony,bo na tym to polega,Pozdrawiam
Pomysł jak najbardziej dobry Mogę coś poupać z hałsu i trochę transu. Przy "I Love House Music" wypaliło więc teraz też powinno się udać. Tylko dobrze by było już ustalic termin oddania linków żeby się wyrobić bo trochę roboty z tym bedzie
słuchajcie myśle ze jak poprzysyłacie mi linki do jakiegoś 14 grudnia to bedzie ok,postaram sie zeby nie powygasały a temat bede zakładał troszke przed swiętami także do pracy moi mili działamy