Fakto master lezy jak byk na polu ale trak calkiem dobry przyznam tyle ze odsluch na youtubie akurat tego kawalka daje wiele do zyczenia zero basu wszystko takie z jednego kopyta ale pomysl aranzacyjny dobry
Nie mowie ze zle wrecz przeciwnie podoba mi sie utwor ale bys dal na sclouda chyba ze fakto master u ciebie lezy ale nikt nie musi umiec masterowac wazne ze masz pojecie i wene. ]Kawalek ma swoj poziom i mnie to cieszy
Slucham po raz 10 i wybacz ale mi sie jebitnie podoba!!!!!
Sluchalem twego kanalu na you teges i
In-Tegral - Source Of Life jest git
Wiesz co czynisz a to jest cenne u tworcow lub wykonawcow wedlug mnie starego pryka
Dzieki Carramba, nastepny track robie bardziej energiczny, przynajmniej sie postaram. No i juz bedzie FULL dosc previewow . Co do mastera dajcie troche czasu skoncze liceum i mysle nad studiami inzyniera dzwieku chociaz z tego co czytam w Polsce ten kierunek jest bez sensu ale zobaczymy. Dzieki again i czekam na dalsze opinie .
Mam takie samo zdanie na temat twoich numerów jak Carramba6, ten numer jak i inne twoje produkcje są bardzo dobre, wiadomo że technicznie mogło by być lepiej ale jak na twoje warunki to jest super, masz pomysł na swoje utwory i tylko patrzeć jak zaraz wydasz jakiś numer w labelu, czego ci życzę bo mozesz być lepszy niż Headhunterz.
Dobry traczek i oby tak dalej, pozdrawiam