Drn - Lost Dreams

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
radush
Klubowicz

Drn - Lost Dreams

Post autor: radush »

Yo, tak naprawde to chcialem zeby to byla raczej wesola nutka :)

Kod: Zaznacz cały

http://www.maxupload.eu/pl/34328
DJ Krzyk

Re: Drn - Lost Dreams

Post autor: DJ Krzyk »

Pianinko na początku podoba Mi się, ma ładną barwę, wydaje Mi się jednak, że te niskie akordy trochę za nisko grają :p I odczuwa się wrażenie takiego fałszu czasem, ale to tylko Moje odczucie, nie wiem jak to odbiorą inni. Poza tym Melo tego Pianinka jest bardzo ładnie wykonane. Pad, który wchodzi, również Mi się spodobało, ma ładną barwę, ogólnie brzmienia są naprawdę piękne. Nutka bardzo Mi się spodobała, nie powiedziałbym jednak, że jest wesoła ;) Jedyne czego Mi zabrakło, to Perkusji, no ale to da się wybaczyć. Mimo wszystko zostaje na dysku - kawał dobrej roboty.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Post autor: Outsider »

Slychac po ostatnim utworze spodobal ci sie klimat pianina,utrzymany w atmosferze poprzedniego,choc jest jeszcze ciezszy,pianino mocny dol,moze za mocny jak wspomnial Krzyk,ladna melodia,lade dziwkei,i jedna rzecz o ktorej nie moge nie napomknac,2komenty,przytlacza momentami poziom zainteresowani forum,demka i podrasowane kicki robia wiecej furrory niz subtelne i calkiem oryginalne utwory.Jakas perkusje mogles wkrecic w to wszystko,mimo to,cos innegio niz zawsze,kreatywnosc zawsze doceniam i chec wioslowania pod prad,pozdro,czekam na wiecej,ostatnio cos cisza z Twojej strony.
Awatar użytkownika
SleepyHead
Weteran

Post autor: SleepyHead »

te piano z poczatku wymaga kompresji oraz equalizacji, wyraznie za duzo ma niskich i srednio-niskich czestotliwosci, fxy fajno wykumane ale zlewa sie za bardzo wszystko i w chwilach gdzie kawalek sie buja robi sie papka, co do harmoni to 1 wrazenie bylo takie: bedzie nudno :D pozniej bylo juz tylko lepiej, jak chcesz ja moge sie tym zajac u mnie :P

za pomysla daje max note 10/10, brawo :)

z ta wesoloscia rozumiem ze mala ironia :P
ODPOWIEDZ