[13.07.12] Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing called love (Jack Vornst Remix) [Trance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

[13.07.12] Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing called love (Jack Vornst Remix) [Trance]

Post autor: Jack Vornst »

Zakończyłem pracę nad remiksem kawałka Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing called love. Wokal jest w Lo-Fi ale w miare brzmi ;)

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/jackvornst/above-beyond-feat-richard
Zapraszam do komentowania!
Awatar użytkownika
Matthew Crash
Specjalista

Re: [13.07.12] Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing called love (Jack Vornst Remix) [Trance]

Post autor: Matthew Crash »

Podoba mi się moment od 0:57, troszkę pod electro podchodzi xD Potem fajne haty, wokal Lo-Fi ale dobrze brzmi ;) Dobrze dobrany lead, potem fajne wyciszenie i ten pluck dobrze dobrany, jedyny minus to troszkę monotonne. 9+/10
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Re: [13.07.12] Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing called love (Jack Vornst Remix) [Trance]

Post autor: R3haB »

Jak zacząłem słuchać , myślałem że gatunki pomyliłeś xD Perka pod EH , melo jak EH ... nie widziałem że tak powiem takiej odskoczni u cb :) Zdaję się że zmieniasz styl :D Ale potem jest pięknie , lead ładnie gra , pluck dobrze dograny ;D Po tobie jak zwykle można spodziewać się najlepszego ;D

Wiesz co? Ty labela zacznij szukac ! (chyba ze masz xD )

9/10
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

Dzięki za komentarze, jeszcze mi nie w głowie labele, kontrakty itp. Na razie szukam swojego stylu, brzmień itp... ;)
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

A szkoda , naprawdę się nadajesz Jacek :D
Awatar użytkownika
WolverineDJ
Klubowicz

Post autor: WolverineDJ »

Bardzo dobra perkusja i dobór dźwięków, moment od 2: 53 do 3: 50 bardzo mi się podoba :) Ogólnie produkcja na wysokim poziomie oby tak dalej :) Pozdro 5! Zapraszam do siebie :)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

nie mój styl ale ocenie jako słuchacz
Poziom jest, to na pewno ;)
Wzmocniłbym stopę, zanim weszły pady to trochę sucho było można było to inaczej rozwiązać ;]
2:24 tak powinno być wypełnione całe tło w utworze ;D niczego tam nie brakuje :P
motyw z leadami dobry, nie czepiam się ;] ode mnie
4+/6
Awatar użytkownika
M3R-T
Użytkownik

Post autor: M3R-T »

Dobrze, nie zawracaj sobie głowy narazie labelami tak jak mowisz ;) Labele nie uciekna, a im lepsze demko wyslesz tym lepszy start bedziesz mial ;P
Co do nutki.
Wstep mi nie lezy w TRANCE ;) Wydaje mi sie to takie bardzo charakterystyczne intro dla electro house ;P
Od minuty jest fajnie, ten sub ma fajne ulozenie. ;)
No i vocal calkiem dobrze ulozony ;P
Dobry vocal trance ci wyszedl, bo wlasnie fragmenty z wokalem najlepiej brzmia ;P
Intro, motyw z arpem i outro sa ok jesli chodzi o technike ale np ten arp, nietypowa barwa, moglbys ewentalnie troszke go poszarpac po panoramie ;)
Nutka juz wczesniej byla komentowana przeze mnie na SC.
Jak wczesniej
Good Work
10 ^^
ODPOWIEDZ