Intro wierci w głowie niesamowicie a potem jest już tylko lepiej całkiem fajne gitary i ogólnie straszna psychodela Ci wyszła Brakuje mi tu trochę przejść. pozdro
ooo brawo!
hehe wzmocnij punch na kick'u <albo wysampluj z jakiegos gabber'a i wstaw na wierzch> w ogóle dołóż pałera na bassdrums trochę może żeby gitary prymu nie wiodły? talerzom dałbym chyba jakiś filtr albo trochę niżej je puscil, zeby 'mroczniejsze' byly ... no i jakieś FX'y z filmów możnaby powplatać... ale to tylko kosmetyka... jako całość podoba mi się wpi**u. Co prawda ja zrobiłbym to mniej 'melodyjnie' a bardziej 'na**erdalając' żęby bardziej industrialowo było, ale podoba mi się maxx
... miło
Własnie jak to Tebes napisał , za mocno poszłeś w melodie , rypania tu więcej potrzeba! Podoba mi się ten violin , co go tu wplotłeś , kicka troszkę słabo słychać , całkiem ładnie Tylko jednak troszkę się zastanawiam czy to demko
ogarnij, jak robili kiedyś to Atari Teenage Riot!
wyłączając ostatnie 'is it hyperreal' bo to syfny komercyjny album ale 'digital hardcore' polecam, dla porownania!
No kick i snare do podbicia, viola dobra w opór. Na końcu mogłeś bardziej przyświrować coś głosem dodając tego wariackiego klimatu. Nie mniej nowatorstwa nie brakuje. Dobre będzie.