takie male demka "czegos tam..";P

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Re: takie male demka "czegos tam..";P

Post autor: Outsider »

Odkad pamietam,najwiecej komentów znajduje sie w tych postach,w których najmniej pisze sie o samej muzyce.Wystarczy mala prowokacja i juz na 50 odswietlen jest kilkanascie komentarzy.Naliczylbym na jednej stronie z kilka tematow,w ktorych nie ma problemu z regulaminem,jest istota,czyli projekt,ale nie ma za to ani jedengo komentarza.Nie pisze tu dlatego,ze jednym z takich tematow jest wlasnie moj,ale o ogolnej tendencji,lipnej deko...sorry za pisownie,niemoja klawiatura,nie wiem o co tu chodzi
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

Dlaczego tak innym użytkownikom nie komentujecie nut jak temu Świeżakowi :(
dajecie zbędne komentarze nie na temat :(
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Post autor: Patioo »

Ale się porobiło :D jaki gościu wgl.. ;O
aż mnie zatkało.. :D
Awatar użytkownika
Jinpachi Futushimo
Weteran

Post autor: Jinpachi Futushimo »

Jeśli dobrze widzę,to obraza użytkowników forum jest w tym poście i jeżeli też dobrze pamietam,w regulaminie pisze "nie obrażamy użytkowników forum"...kolego,mam głęboko W DU**E co o nas sądzisz,każdy z nas samych wie jaki jest. A jeśli nadal chcesz się bawić jak dziecko w "dobijanie" nas słowami,proszę bardzo ;) widac na jakim poziomie intelektualnym jesteś ;) było takie powiedzenie: "nie rozmawiaj z głupim,bo sprowadzi cie do swojego poziomu i zrówna z błotem..." poza tym,nieźle sie z Ciebie pośmiałem :D teraz prośba do jakiegoś moderatora ;) proszę o usunięcie tego tematu,uważam że nie ma sensu ciągnąć tego tematu dalej ;) no i prezpraszam za spam ;) dziękuję i pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ