Chciałbym poznać opinie innych userów tego zacnego forum. Jak to wg was wygląda, może się myle ?
Ułożenie forum
-
robert005
Ułożenie forum
Witam, z tego co wiem to jest forum muzyczne. Jestem prawie aktywny od dłuższego czasu tutaj :p Mam pewną propozycje otóż myślę aby dział muzyka znowu dać na samą górę. Wg mnie za dużo tu śmieci i męczące jest przesuwanie okna na dół aby dokopać się do wrzut użytkowników. Pojedynki, other... a sam dział muzyka na szarutkim prawie końcu. Osobiście nie podoba mi się taki układ. W ogóle nowy wygląd jest mało czytelny. Trzeba się przyglądać i wyłapywać to, po co tutaj wpadliśmy
Chciałbym poznać opinie innych userów tego zacnego forum. Jak to wg was wygląda, może się myle ?
-
robert005
Re: Ułożenie forum
Jeśli ten wątek był już poruszany na tym forum to na kolanach przepraszam
No temat głównie jest skierowany do administratora, on tu szefuje 
Masz racje, jak widać forum po zmianie skryptu jest nadal w budowie, kiedy będzie zrobione w 100% nie wiadomo póki co jest jak jest a my z tym nic nie zrobimy...
Pozdro...
Pozdro...
-
Kaska210
Kiedyś bywałam na forum, moje stare konto zablokowałam bo zapomniałam hasła...
więc, forum jest całkiem takie.....inne....dział z muzyką jest na samym dole a powinien być na samej górze, teraz tak mi się wydaje, że upadnie i to już całkiem niedługo...niekorzystnie te "zmiany" wpływają na użytkowników, gadałam z niejednym użytkownikiem tego forum i stwierdził [tak samo jak ja], że schodzi na psy czy jak to nazwać..no sory jeśli źle mówię...wierzcie mi, ja mam swoje forum i nie chcę aby to Muzikum upadło...bo jest niezłe ale jest już coraz gorsze, stopniowo się robi coraz słabse itd. Myśłę, że każdy wie oc biega z tym...weźcie się za pożądną robotę z forum..naprawdę. Takie forum żeby upadło aż Wstyd i hańba, nie mówię tego na złe nie myślcie tak czasami sobie...no i też robert005 dobrze mówi...to tyle ode mnie...cześć.
No to ja powiem tylko tyle ze nie wiem czemu mamy sie brac za forum skoro tylko tak naprawde jedna osoba moze zrobic cos z tym forum, a tej osoby nie ma. Ogolnie to teraz forum jest zrobione tak aby dzialalo i niestesty taka postawa juz dobrze mu nie zlorzy bo juz ponad miesiac dziala zeby dzialalo.
-
robert005
Czyli możemy wytknąć kolejną wadę, brak sprawowania jakiejś takiej władzy częściej niż jest to konieczne. Często zaglądam na jeszcze inne forum i z tego co wiem pracuje tam więcej niż jeden administrator i dzięki temu mogą oni na bieżąco odpowiadać i uczestniczyć w tamtejszym życiu. Nie chce administratorowi niczego wytykać ale to nie dobrze że zostawił was samych z tym powoli powstającym bałaganem. Ktoś z całej rządzącej ekipy powinien mieć trochę większe możliwości moderowania i zaglądania tam gdzie sam admin. Myśle że taka osoba z szefem
wspaniale by się uzupełniała i takie problemy jak ten teraz rozwiązywany był od razu. Niech Chomik przemyśli sprawę jak wróci ![CwaniaQ ;]](./../images/smilies/cwaniak.gif)
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Nie obraź się Kasiu, ale pierdzielisz jak potrzaskana - siedzę na tym forum prawie dwa i pół roku i cały ten połowa użytkowników przewiduje, że muzikum upadnie... a jakoś nie upadło, ba, ciężko mi sobie wyobrazić nagłe zniknięcie forum z 25 tysiącami użytkowników. A zamiast narzekać z innymi że forum schodzi na psy, dajcie coś od siebie - powrzucajcie muzykę, podyskutujcie, cokolwiek. Bo z tego co zauważyłem, najwięcej narzekają tacy, którzy są na forum góra pół roku i mają 20 postów na krzyż. Tak więc to co napisałaś nie jest nawet śmieszne, jest najzwyczajniej głupie.Kaska210 pisze:teraz tak mi się wydaje, że upadnie i to już całkiem niedługo...niekorzystnie te "zmiany" wpływają na użytkowników, gadałam z niejednym użytkownikiem tego forum i stwierdził [tak samo jak ja], że schodzi na psy czy jak to nazwać..no sory jeśli źle mówię...wierzcie mi, ja mam swoje forum i nie chcę aby to Muzikum upadło...bo jest niezłe ale jest już coraz gorsze, stopniowo się robi coraz słabse itd.
(wybaczcie offtop, po prostu nie mogłem się powstrzymać)
A wracając do tematu - też jestem za tym, żeby tematy z muzyką znalazły się znowu na górze. No i faktycznie przydałby się ktoś do kontroli forum, skoro Chomik nie ma zbyt wiele czasu. Ale to tylko moja opinia
-
tomekfura
To forum będzie w budowie pewnie przez całe wakacje jeszcze, założe sie ze nic sie nie zmieni
. Zmiana skryptu chyba nie była do końca przemyślana... .
A forum schodzi na psy, Kasia ma rację.
A forum schodzi na psy, Kasia ma rację.
-
Luxus
Chomik zostawił nas z bajzlem lekszym i teraz tak troche głupio patrzeć ludiom w oczy. Muzyka - owszem powinna wrócić na swoje miejsce. No i poodzielam zdanie, że powinien być ktoś z uprawnieniami zbliżonymi do admina - inaczej bedzi elipa...
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
Zgadzam sie :p Muzyka powinna być na samym początku bo to w końcu Forum Muzyczne 
a co do forum to nie jest zle ale moglo by być lepiej
pozdro
a co do forum to nie jest zle ale moglo by być lepiej
pozdro