PIH feat Mes, Pezet - Miazga (DJ Blendmaster RIP's Blend)
<script type="text/javascript">var zippywww="www22";var zippyfile="38655980";var zippydown="ffffff";var zippyfront="000000";var zippyback="ffffff";var zippylight="000000";var zippywidth=680;var zippyauto=false;var zippyvol=80;var zippydwnbtn = 1;</script><script type="text/javascript" src="api.zippyshare.com/api/embed.js%22%3E%3C/script>
PIH feat Mes, Pezet - Miazga (DJ Blendmaster RIP's Blend)
Re: PIH feat Mes, Pezet - Miazga (DJ Blendmaster RIP's Blend)
Większości tekstu w ogóle nie moge zrozumieć. Dopiero jak te wszystkie odgłosy cichną można coś zrozumieć. Wokale za cicho zdecydowanie bit je przytłumia za bardzo. I dlatego zostaje tylko odsłuch...
Zdunek, Ty to jak stara baba, narzekasz i narzekasz :p
Mnie się tam podoba
Mnie się tam podoba
Ewelinko narzekam i narzekam i narzekać nadal będę jeżeli coś mi sie nie będzie podobało. Akurat co do rapu to jestem wybredny i skupiam się na wszystkich jego elementach i nie tak często jak wam podoba mi się coś czego nie moge zrozumieć.
ok ok
rozumiem
i mam nadzieję że się nie obraziłeś za te porównanie :>
Ewelinko ja nie mam się za co obrażać. Bo przeważnie ludzie piszą głupoty to częściej się śmieje niż denerwuje
Po prostu dla większości liczy się sam bit, jeżeli jest dobry to nawijka spada na drugi plan. Dla mnie liczy się nawet najmniejszy detal hehe 
- RunningMan
- Klubowicz