Witam poszukuje 1-2 osób do zrobienia własnego radia internetowego, nie chodzi mi o jakiś projekt typu, wchodzimy na radyjko.net 30min zabawy i mamy swoje "radio" ^^. Mam na myśli raczej większy projekt na płatnym hoście, z rozbudowaną stroną www i mega reklamą. Poszukuje osób które umią postawić coś takiego, ponieważ sam raczej nie dam rady, ponieważ tak naprawdę nigdy tego nie robiłem. Co oferuje w zamian? Możliwości są dwie objęcie funkcji Admina Technicznego- czyli osoby która sprawuje opiekę nad radiem i w przypadku usterek stara się je naprawić. Natomiast druga możliwość to objęcie funkcji prezentera, czyli własna audycja w określonych godzinach itp . Więcej informacji podam po skontaktowaniu się ze mną.
Brawo Ktoś ci postawi stronę i będziesz miał gotowe. I jeszcze może dostać zajebistą możliwość naprawiania zaistniałych błędów! I tworzący nie ma nawet pojęcia jaki styl będziemy tam grać aby dostosować layout strony do gatunku!
buahahahaha jakby ktoś chciał zrobić stronę do radia to sam by sobie takie radio założył :p jak chcesz pograć sobie w radiu to znajdź sobie jakieś istniejące i się zgłoś :p chyba że jesteś taki ProDJ że nie umiesz przejścia zrobić i masz 14lat