[21.07.11]Toby Emerson feat. Veela - Fall Silently (Kanix & SyncMaster Remix)[Trance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
tylerg
Nowicjusz

[21.07.11]Toby Emerson feat. Veela - Fall Silently (Kanix & SyncMaster Remix)[Trance]

Post autor: tylerg »

Elo!
Mam dla was kolejna produkcje. Zapraszam do komentowania ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www1.zippyshare.com/v/47958272/file.html
lepsza jakosc

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/sync_master/toby-emerson-feat-veela-fall-1
Awatar użytkownika
Exation
Specjalista

Re: [21.07.11]Toby Emerson feat. Veela - Fall Silently (Kanix & SyncMaster Remix)[Trance]

Post autor: Exation »

No ja to się już wypowiadałem :)
Dobra nuta :)
Awatar użytkownika
deepyo
Klubowicz

Re: [21.07.11]Toby Emerson feat. Veela - Fall Silently (Kanix & SyncMaster Remix)[Trance]

Post autor: deepyo »

przy końcu, kiedy wchodzą jednocześnie pady i wokal, kick zajmuje za dużo przestrzeni. wcześniej tego nie słychać ale dobrze byłoby jeszcze pokombinować z perką. może nawet dodać jakiś element bo generalnie kawałek jest spoko. pozdro
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

Fajne ;) !
Dobry synth, cutoff ładnie zrobiony do niego... Jest ciekawie... Tylko brakuje na nim bassu ;/
Daj na peak controler bass boosta od 80Hz z inwersją do kicka i będzie git ;)
Kick mi się nie za bardzo tutaj widzi... Jak chcesz to mogę Ci podesłać dobrego kicka pod progressy, house itd. W dodatku możesz to urozmaicić jakimś ciekawym morph padem.

Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Tomcho111
Klubowicz

Post autor: Tomcho111 »

nie powinno być w dziale remixy? ;>
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

nie za wiele się dzieje... wokal jakis niezbyt mi pasujacy pod melo... ale no za wiele nie mozna zarzucic poza tym, nawet spoczko sie sluchalo, czemu sam sie dziwie ;) to piano spoko pasi mi nawet. :P
Awatar użytkownika
tylerg
Nowicjusz

Post autor: tylerg »

DJ Adammo jak możesz to wyślij mi paczkę tych kickow na PM, dzięki ;)

Tomcho111 chyba nie bo to demo ;/
ODPOWIEDZ