LMFAO Feat. Lauren Bennett & Goon Rock vs. MBrother and Booom Gang - Party Vip Room (

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Dj zwis
Nowicjusz

LMFAO Feat. Lauren Bennett & Goon Rock vs. MBrother and Booom Gang - Party Vip Room (

Post autor: Dj zwis »

LMFAO Feat. Lauren Bennett & Goon Rock vs. MBrother and Booom Gang - Party Vip Room (Patrick & Dj Zwis Bootleg) muzikum.pl

:D To moja pierwsza produkcja z patricko :D

mi sie podoba
ocencie sami :) :p

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww25.zippyshare.com%2Fv%2F87262088%2Ffile.html
dymas11
Nowicjusz

Re: LMFAO Feat. Lauren Bennett & Goon Rock vs. MBrother and Booom Gang - Party Vip Room (

Post autor: dymas11 »

Mi też się podoba.
Naprawdę fajne ;p
Awatar użytkownika
Haxorek
Użytkownik

Re: LMFAO Feat. Lauren Bennett & Goon Rock vs. MBrother and Booom Gang - Party Vip Room (

Post autor: Haxorek »

Nie dla mnie ...
wocen
Klubowicz

Post autor: wocen »

no tak hmm za duzo lmfao ;d do 30 sekundy mi sie podobało ;) Później ta monotonia przez ponad 50 sekund :D dam tylko thx ;]
Awatar użytkownika
Seb15
Specjalista

Post autor: Seb15 »

Zobaczę fulla i wtedy sobie ją ocenię :)
Dj zwis
Nowicjusz

Post autor: Dj zwis »

panowie to moja pierwsza ...
Awatar użytkownika
Exation
Specjalista

Post autor: Exation »

No właśnie i chcemy ci powiedzieć co i jak, żebyś następnym razem lepiej zrobił ;)

Nie no może być fajne :)
Jak zrobisz full pisz do mnie ;)
ODPOWIEDZ