DNS Project ft. Madelin Zero - Another Day (Markus Schulz Big Room Reconstruction)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

DNS Project ft. Madelin Zero - Another Day (Markus Schulz Big Room Reconstruction)

Post autor: Krzychu »

Kod: Zaznacz cały

http://www21.zippyshare.com/v/67169687/file.html
Alternatywny link:

Kod: Zaznacz cały

http://www21.zippyshare.com/v/67169687/file.html
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: DNS Project ft. Madelin Zero - Another Day (Markus Schulz Big Room Reconstruction)

Post autor: Wir00z »

to samo co original mix xD
romeoxx

Re: DNS Project ft. Madelin Zero - Another Day (Markus Schulz Big Room Reconstruction)

Post autor: romeoxx »

Dla mnie cudo ;)
Chyba tego na dzis szukalem
Awatar użytkownika
tegiel
Użytkownik

Post autor: tegiel »

Świetny vocal! Rozpływa sie w uszach.... :) ))
Awatar użytkownika
bacio123
Nowicjusz

Post autor: bacio123 »

Tak właśnie!, tego też szukałem, świetny kawałek, lecz bardziej podoba mi się to co ma pod postem napisane Wir00z dobre słowa "(...)House i Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego emocje. Słuchając ich możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień.
Są One jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz, uzależnią Cię i będą Ci towarzyszyć już na zawsze...(...)" pozdrawiam THX
Awatar użytkownika
orzeszek87
Specjalista

Post autor: orzeszek87 »

bardzo dobry kawałek 8/10

thx
ODPOWIEDZ