Sunloverz Feat. Rosette- Fire (dMartin Gone Dreaming 2k11 Rework ) PREVIEV [PH]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Martin Oakson
Weteran

[20.09.2011]Sunloverz Feat. Rosette- Fire (dMartin Gone Dreaming 2k11 Rework )[PH]

Post autor: Martin Oakson »

No i kolejny remix mojego autorstwa... To juz drugi kawałek nad którym pracuje i nie spoczne póki nie dostane za nie 10\10 ;) a tak poważnie to czekam na uwagi i komentarze... Pozdrawiam. Marcin

Sunloverz Feat. Rosette- Fire (dMartin Gone Dreaming 2k11 Rework ) PREVIEV

Kod: Zaznacz cały

http://www13.zippyshare.com/v/49999700/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www13.zippyshare.com/v/49999700/file.html
Awatar użytkownika
M.I.K.E.J.
Nowicjusz

Re: Sunloverz Feat. Rosette- Fire (dMartin Gone Dreaming 2k11 Rework ) PREVIEV [PH]

Post autor: M.I.K.E.J. »

Po pierwsze przycisz ten dźwięk pompujący w góre 00:42 na to delikatny reverb i powinien być nieco chyba wyżej podniesiony bo nie pasuje do reszty. W intro też coś jest nie tak któryś dżwięk fałszuje. To na razie tyle, popracuj nad tym bo coś z tego będzie.
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Re: Sunloverz Feat. Rosette- Fire (dMartin Gone Dreaming 2k11 Rework ) PREVIEV [PH]

Post autor: lsudny »

Fajne, ale miks do poprawy. Plumkające coś od 0:42 - wywal to bo wkurza i nic nie wnosi do numeru. Bitcrusher z tyłu na dłuższą metę nudny, wywal go albo daj mu trochę automatyzacji. W miksie ogólnie brakuje mocy i przestrzeni, poza tym całkiem przyjemne. To tyle, demo za krótkie żeby coś więcej ocenić.
Martin Oakson
Weteran

fakt... bass podniesiony w góre brzmi o wiele lepiej :] dzieki... co do miksu to bede nad tym pracował bo zawsze marnie mi to wychodzi...
Awatar użytkownika
Blue'Tone
Weteran

Post autor: Blue'Tone »

Fajne, przyjemne nie powiem.. :) aż bym to z Tobą skończył.. :)
Fałsze w intro między 17, a 19 sekundą.
Na ten taki ala fx plumkający nałóż reeverb i low midem w peq go pociągnij.. :p aa.. i ścisz go deko.
Zdejmij reeverb z clapa i wymień go.
Brakuje mocy, dołóż do motywu jakiś dźwięk jeszcze.
Poza tym wszystkim demo za krótkie żeby więcej ocenić.
pozdro. ;)
Podeślij mi remix packa z którego korzystałeś na gg xD
Martin Oakson
Weteran

nie korzystałem z remixpacka :P Sciągnałem tylko wokal :)
Awatar użytkownika
SAMPLEMONSTER
Nowicjusz

Post autor: SAMPLEMONSTER »

przyjemne w odsłuchu ,więcej nie powiem,bo już chłopaki nade mną sie wypowiedzieli :) czekam na full :D
ODPOWIEDZ