stary nie wjeżdżaj na to forum z takim gównem, to jest słabe zero jakiegoś schematu DOSŁOWNIE NIC W TEJ TWOJEJ 'MUZYCE' NIE MA. Także najlepiej skończ z twoim wymyślonym byciem dj i zacznij robić coś na czym się znasz.
Jak dla mnie zajebiscie dobre nutki, dobrze dobrane kazda mi sie podobala Tomku. Technicznie elegancko nie mam zastrzezen Polecam mily dla ucha i przyjemnie sie słucha oby wiecej takich i z checią zassam go przyda mi sie na wieczorki aczkolwiek troszke za krótki bo chcialbym dluzej posluchac eh ale to nie jest najwazniejsze Duzy THX leci dla Ciebie oczywiescie Secik napewno znajdzie swoich odbiorców
a i nuty sie łączą, słychać, ale jak nie posiadasz słuchawek to juz nie mój problem
zrób coś lepszego, ocenimy
nie mam zamiaru sie z Tobą kłócić mistrzu, mam nadzieje ze będziesz kolejnym Robertem M
technowiking zapodaj jakieś swoje sety obadamy sprawe, jak sobie radzisz
co do tego seta
niektóre przejścia lepsze niektóre gorsze słyszałem lepsze twoje sety, spodziewałem się większych batów prawdę mówiąc, źle nie jest ale zawsze może być lepiej
A ty najlepiej skoncz z twoim wymyslonym byciem specjalista od robienia muzyki i idz sie spakowac bo za tydzien do szkoly kolego
Jezeli masz jeszcze jakies uwagi do tego seta to zachowaj je dla siebie i raczej nie prowokuj mnie To tyle
A secik ladnie gra THX
A ja Ci mówie że nuty są jak najbardziej dobrane i ze soba spasowane;a i nie przejmuj sie krytyka jakis zazdrosnych nobkow ktorzy chetnie zrobili by cos takiego lecz poprostu sie do tego nie nadaja. Ja sam dlugo gram i slyszalem rozne rzeczya mimo tego sie nie poddaje. pozdro