[09.11.11] Blue Void - Dusk Duality [downtempo]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

[09.11.11] Blue Void - Dusk Duality [downtempo]

Post autor: lsudny »

Trochę bardziej eksperymentalnie i mrocznie niż zwykle. soundcloud wiadomo z jakich powodów.

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/blue-void/dusk-duality
Jeśli ktoś koniecznie chce na zippyshare to uprzejmie proszę list skrobany napisać i do mego forumowego posłannika postem zwanego wysłać. Koszt wysyłki zero srebrników, zarówno jak dla szlachciców bogatych (mjuzik producenty) jak i dla obywateli pozostałych.

Bon appetit, tak btw ten utwór to nic specjalnego

I NIE MÓWCIE ŻE NIE OCENICIE BO SAM NIE OCENIAM - NIE WRZUCAŁEM TU NIC SWOJEGO OD BODAJŻE PONAD DWU MIESIĘCY A PRZEZ TEN CZAS CAŁY CZAS UCZESTNICZYŁEM W ŻYCIU FORUM WIĘC SKARGI PROSZĘ ZGŁASZAĆ

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/login.php?do=logout&logouthash=1320859690-4030ff4174f29cb3becafb9aac5ba3f09c459493
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Re: [09.11.11] Blue Void - Dusk Duality [downtempo]

Post autor: DjOhma »

Wszystko okej ;D żadnych zastrzeżeń tylko ten koniec mi się nie podoba :P a dokładniej ten break beat. jakiś taki chaotyczny ;p
Awatar użytkownika
Play on Me
Użytkownik

Post autor: Play on Me »

Jak już powiedział Ohma, wszystko ok, chociaż mi akurat koniec pasuje. Dziwnie mi tu brzmi ten wobble, imo on tu jest niepotrzebny.
DuckOnTrackPL
Nowicjusz

Post autor: DuckOnTrackPL »

fajne
Awatar użytkownika
satan666
Weteran

Post autor: satan666 »

Spoko nutka, nastrojowa, break na końcu mógłby być pozbawiony elementów melodycznych, ponieważ sprawia wrażenie, że się gryzie.
Awatar użytkownika
psysutra
Klubowicz

Post autor: psysutra »

Bynajmniej wooble nie przeszkadza niczemu. Kompozycyjnie mogę stwierdzić, że naprawdę rozwijasz skrzydła, brzmienia też rozwijasz- ten pluck jest po prostu BOSKI :) Technicznie obadam na odsłuchach jutro.
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Tak, pluck jest największą zaletą tego utworu. Przyznam, że cały ten początek trochę mnie zaskoczył, jakbym nie słuchał Twojego kawałka, zdecydowanie brak tam czegoś konkretnego, pustawo jest. Później wchodzi ten wobble...no niby technicznie ok ale czy takiego brzmienia szukasz? Wątpię. To dość przestarzały synth i nie ma w nim już nic porywającego. Świetny jest ten motyw od 1:30 raz jeszcze podkreślę, że gdyby cały kawałek szedł w tę stronę to byłoby świetnie, a tak mamy tam sporo zglitchowanej perkusji, która jak dla mnie niczym nie zaskakuje.

Break się nie gryzie z elementami ale brzmi i wchodzi tak trochę "z niczego".

To jeszcze nie to, m8. Widzę, że też miałeś przerwę od produkcji jak ja i też szukasz czegoś nowego. To dobrze, ale próbuj dalej.
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Dzięki :) Breaka poprawię, bo chu*owo wyszedł. Tak swoją drogą ten pluck robiłem na szybko w 10 minut :)
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

UWAGA UWAGA ATTENTION PLEASE

Temat możecie zamknąć (albo przynajmniej przenieście do dem, bo tam się nadaje), projekt zaczął rozwijać się jak rolka papieru toaletowego i z trzyminutowego fillera powstanie całkiem rozbudowany numer. Pełna wersja prawdopodobnie za parę dni. :D
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

No więc tego juz nie bd komentował , poczekam na fulla. ^D^
ODPOWIEDZ