[11.11.11]SWEAT Zapowiedz [Com]
Re: [11.11.11]SWEAT Zapowiedz [Com]
No i super , cieszy mnie to strasznie , od dawna nie bylem taki zadowolony, chyba to obleje dzieki za promocje
Dlatego tez w taki a nie inny sposob np jak <<<< lub powyzej moje posty , tak wlasnie bede odpowiadac prosto linijnym ludziom, ja moge nawet robic z siebie debila co oczywiscie ze straszna checia tutaj robie bo chyba tylko tu mozna spotkac takich prostakow. Udanego tygodnia zycze
- Violet Rocket
- Specjalista
Nie ma sprawy : ) Jako prosty, prostolinijny prostak lubię pomagać innym producentom, szczególnie kiedy tworzą cudowną muzykę we wspaniałym gatunku i mimo kontraktu z super-wytwórnią mają około ~200 wyświetleń utworu na YouTube : )
Ruwniesz pozdrawiam i miłego dnia rzyczę : )
Widze ze dla ciebie wyznacznikiem jest liczba wyswietlen czym wiecej tym lepiej, czym mniej tym gorszy kawalek mimo tego ze z raportu juz kupilo wiecej ludzi niz wyswietlen na yt jest. No poraz kolejny potwierdzasz ze jestes strasznie ograniczony, albo juz poprostu lapiesz sie najmniejszych szczegolow bo srasz w gacie i juz nie wiesz o czym pisac brak tobie konkretnych argumentow, moze kolejnym razem opowiesz ile razy sie wysrales? bo juz nie wiem o czym piszesz, zejdz na ziemie czlowieku i zacznji pisac na temat, bo nie mam zamiaru brac udzialu w twoich dziecinnych grach.
HAHAHA
jak zawsze spiny u CB w tematach
to już norma. 
Mike, nie ma co się unosić, bo koledzy z 4um mają rację
a co do wyglądu to się nikt nie powinien czepiać
Spinajcie się jak chcecie ale co do samego utworu, to jest słaba ta zapowiedź ;p
jeżeli już dajesz "zapowiedź" to chociaż mix byś poprawił ;D bo przez cały odtworzony odsłuch sykające hihaty closed biorą górę. Brzmi tak jakby był niedopracowany fx-down ;p ale to szczegół, gdyż Vocalista musi trochę poćwiczyć ;) lubię ogólnie Vocal w nutach, komercyjne brzmienia także, lecz mam taki podział co do tego:
Są nuty lekkie, przyjemne i robione na odpie***l. U Ciebie jest niestety 2. opcja. Jedynie ujdzie ten bassik z twojego DEMA czy tam zapowiedzi jak kto woli. Ja osobiście wolę słowo DEMO :) co do samego Vocalu te przeciągania "SWEAT" brzmia ciulowo ;x takie flaki z olejem mi się od razu kojarzą. i z tym "zrobie wam mokro" ..tu trochę przesadziłeś.. ;) no ale to tylko moje zdanie
tyle ode mnie.
Tą Twoją zapowiedź oceniam na 2+ Jeśli jest Vocal to odgrywa bardzo ważną rolę w nucie , tu jest ale słaby i dlatego taka ocena.
Mike, nie ma co się unosić, bo koledzy z 4um mają rację
Spinajcie się jak chcecie ale co do samego utworu, to jest słaba ta zapowiedź ;p
jeżeli już dajesz "zapowiedź" to chociaż mix byś poprawił ;D bo przez cały odtworzony odsłuch sykające hihaty closed biorą górę. Brzmi tak jakby był niedopracowany fx-down ;p ale to szczegół, gdyż Vocalista musi trochę poćwiczyć ;) lubię ogólnie Vocal w nutach, komercyjne brzmienia także, lecz mam taki podział co do tego:
Są nuty lekkie, przyjemne i robione na odpie***l. U Ciebie jest niestety 2. opcja. Jedynie ujdzie ten bassik z twojego DEMA czy tam zapowiedzi jak kto woli. Ja osobiście wolę słowo DEMO :) co do samego Vocalu te przeciągania "SWEAT" brzmia ciulowo ;x takie flaki z olejem mi się od razu kojarzą. i z tym "zrobie wam mokro" ..tu trochę przesadziłeś.. ;) no ale to tylko moje zdanie
tyle ode mnie.
Tą Twoją zapowiedź oceniam na 2+ Jeśli jest Vocal to odgrywa bardzo ważną rolę w nucie , tu jest ale słaby i dlatego taka ocena.
Dzieki Ohma 
Gdyby tamci dwaj wiesniacy umieli sie zachowac, i wypowiedzieli sie w podobny sposob do Twojego, to nie byloby zadnych spin, natomiast dupa ich swedziala wiec musieli
Pozdro
Gdyby tamci dwaj wiesniacy umieli sie zachowac, i wypowiedzieli sie w podobny sposob do Twojego, to nie byloby zadnych spin, natomiast dupa ich swedziala wiec musieli
Pozdro
kazdy ma prawo do wlasnego zdania i kazdy ma prawo nie tolerowac innej strony, ale sadzac po pisowniach sposobie ogarniecia i sprzedania swojego taniego g*wna szerszej publice, tobie blizej do wsi 
stan lepiej na bazarze sprzedawaj przegrywane kasety z tym syfem, do hulania w remizach bedzie w sam raz.
stan lepiej na bazarze sprzedawaj przegrywane kasety z tym syfem, do hulania w remizach bedzie w sam raz.
miło się wszystkiego czyta i dobra zbita
tyle mogę dodać nic się na tym forum nie zmieniło i chyba się nie zmieni
pozdrawiam ! 
- Dj Herman DST
- Weteran
Kto jest za tym żebym wyje*ał ten temat do archiwum zanim zrobi to R3haB?
- WolverineDJ
- Klubowicz
Jak tak to wszystko czytam to tylko coś takiego przychodzi mi do głowy: "...po co słuchać tylko po to
Żeby z rana w Internecie bawić się w młodych gniewnych..."
Żeby z rana w Internecie bawić się w młodych gniewnych..."