[11.11.11]SWEAT Zapowiedz [Com]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Re: [11.11.11]SWEAT Zapowiedz [Com]

Post autor: Mike »

No i super , cieszy mnie to strasznie , od dawna nie bylem taki zadowolony, chyba to obleje dzieki za promocje :D Dlatego tez w taki a nie inny sposob np jak <<<< lub powyzej moje posty , tak wlasnie bede odpowiadac prosto linijnym ludziom, ja moge nawet robic z siebie debila co oczywiscie ze straszna checia tutaj robie bo chyba tylko tu mozna spotkac takich prostakow. Udanego tygodnia zycze :)
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Nie ma sprawy : ) Jako prosty, prostolinijny prostak lubię pomagać innym producentom, szczególnie kiedy tworzą cudowną muzykę we wspaniałym gatunku i mimo kontraktu z super-wytwórnią mają około ~200 wyświetleń utworu na YouTube : )

Ruwniesz pozdrawiam i miłego dnia rzyczę : )
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Widze ze dla ciebie wyznacznikiem jest liczba wyswietlen czym wiecej tym lepiej, czym mniej tym gorszy kawalek mimo tego ze z raportu juz kupilo wiecej ludzi niz wyswietlen na yt jest. No poraz kolejny potwierdzasz ze jestes strasznie ograniczony, albo juz poprostu lapiesz sie najmniejszych szczegolow bo srasz w gacie i juz nie wiesz o czym pisac brak tobie konkretnych argumentow, moze kolejnym razem opowiesz ile razy sie wysrales? bo juz nie wiem o czym piszesz, zejdz na ziemie czlowieku i zacznji pisac na temat, bo nie mam zamiaru brac udzialu w twoich dziecinnych grach.
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

HAHAHA ;D jak zawsze spiny u CB w tematach xD to już norma. ;)
Mike, nie ma co się unosić, bo koledzy z 4um mają rację ;) a co do wyglądu to się nikt nie powinien czepiać ;p
Spinajcie się jak chcecie ale co do samego utworu, to jest słaba ta zapowiedź ;p
jeżeli już dajesz "zapowiedź" to chociaż mix byś poprawił ;D bo przez cały odtworzony odsłuch sykające hihaty closed biorą górę. Brzmi tak jakby był niedopracowany fx-down ;p ale to szczegół, gdyż Vocalista musi trochę poćwiczyć ;) lubię ogólnie Vocal w nutach, komercyjne brzmienia także, lecz mam taki podział co do tego:
Są nuty lekkie, przyjemne i robione na odpie***l. U Ciebie jest niestety 2. opcja. Jedynie ujdzie ten bassik z twojego DEMA czy tam zapowiedzi jak kto woli. Ja osobiście wolę słowo DEMO :) co do samego Vocalu te przeciągania "SWEAT" brzmia ciulowo ;x takie flaki z olejem mi się od razu kojarzą. i z tym "zrobie wam mokro" ..tu trochę przesadziłeś.. ;) no ale to tylko moje zdanie
tyle ode mnie.
Tą Twoją zapowiedź oceniam na 2+ Jeśli jest Vocal to odgrywa bardzo ważną rolę w nucie , tu jest ale słaby i dlatego taka ocena.
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Dzieki Ohma :D

Gdyby tamci dwaj wiesniacy umieli sie zachowac, i wypowiedzieli sie w podobny sposob do Twojego, to nie byloby zadnych spin, natomiast dupa ich swedziala wiec musieli :)

Pozdro
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Post autor: Tebes »

kazdy ma prawo do wlasnego zdania i kazdy ma prawo nie tolerowac innej strony, ale sadzac po pisowniach sposobie ogarniecia i sprzedania swojego taniego g*wna szerszej publice, tobie blizej do wsi :D
stan lepiej na bazarze sprzedawaj przegrywane kasety z tym syfem, do hulania w remizach bedzie w sam raz. :D
Awatar użytkownika
Rom'Eros
Użytkownik

Post autor: Rom'Eros »

miło się wszystkiego czyta i dobra zbita :D tyle mogę dodać nic się na tym forum nie zmieniło i chyba się nie zmieni ;) pozdrawiam ! :)
Awatar użytkownika
Dj Herman DST
Weteran

Post autor: Dj Herman DST »

ale zadyme zrobiłem xD
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

Kto jest za tym żebym wyje*ał ten temat do archiwum zanim zrobi to R3haB?
Awatar użytkownika
WolverineDJ
Klubowicz

Post autor: WolverineDJ »

Jak tak to wszystko czytam to tylko coś takiego przychodzi mi do głowy: "...po co słuchać tylko po to
Żeby z rana w Internecie bawić się w młodych gniewnych..." :)
ODPOWIEDZ