[31-01-2012] Hazel - I Love Poland (Fresh Quest 'Dirty' Mix) Official Version [EH/Com]
Re: [31-01-2012] Hazel - I Love Poland (Fresh Quest 'Dirty' Mix) Official Version [EH/Com]
no daje rade
ale narazie odsłuch
Re: [31-01-2012] Hazel - I Love Poland (Fresh Quest 'Dirty' Mix) Official Version [EH/Com]
moim zdaniem ten bass za mocny
a nutka tez nie podchodzi. Odsłuch
sa lepsze wersje
jak bym innej wersji nie znal to bym sie skusil ale porownania nie ma przykro mi 
- Kondzio360
- Specjalista
Mówiłem już że szału ta nuta nie zrobi w klubach...tylko odsłuch 
- Violet Rocket
- Specjalista
Nic specjalnego. Bass pierdziawa + słaba barwa, lead całkiem ok ale wiksiarski strasznie.
Ale ten utwór...w sensie oryginał.
Co to jest za tekst. Ja już drugi raz to słyszę i wyję do monitora. Polaczki jak się zabiorą za angielski to wychodzi tragedia. Tekst również "ambitny". Zaorać twórców oryginału.
Ale ten utwór...w sensie oryginał.
Co to jest za tekst. Ja już drugi raz to słyszę i wyję do monitora. Polaczki jak się zabiorą za angielski to wychodzi tragedia. Tekst również "ambitny". Zaorać twórców oryginału.
Właśnie, bass jest dziwny i jego brzmienie nie pasuje. Nie przepadam za takimi kawałkami, ale jednak należy sie szacun za pracę 
czekajcie na remix od hudolfa, wyjdzie to wsadze wam w thema...
nie tam takie pierdzenie
swoja droga track w oryginale juz nadawalby sie na slynna strone z literka w na poczatku 
nie tam takie pierdzenie