DJ Feel feat. Loona - I'll Find Myself (Original Mix)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

DJ Feel feat. Loona - I'll Find Myself (Original Mix)

Post autor: Wir00z »

Kapitalny track! :love:
A ten Vocal? Coś wspaniałego,od pierwszego
odsłuchu się zakochałem! Polecam,bo warto! :love:

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/63518292/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/63518292/file.html
Awatar użytkownika
Deluxe
Klubowicz

Re: DJ Feel feat. Loona - I'll Find Myself (Original Mix)

Post autor: Deluxe »

Dawno tak pięknego vocalu nie słyszałem :love:
I ja się zakochałem w tym utworze :love:
Odlatuję.. :love:
mickeymickey
Nowicjusz

Post autor: mickeymickey »

powiem tak - jak zyje na tym swiecie juz 25lat jestem uzytkownikiem wielu for, o temetyce muzycznej zwłaszcza klubowej, od niewiem kiedy a pierwsza plyta klubowa jaka kupilem u pirata(taki stary zawód człowieka nagrywajacego płyty nieorginalne :-) ) była płyta prodigy i brooklyn bounce, to ku...rczaki nigdy niebyło takiej doliny albo raczej kanionu jezeli chodzi o dobre kawałki te wszystkie numery obecnie dostepne poprostu odje....bane na jedno kopyto bez konkretnego pomysłu. Niemówie ze ja bym zrobił lepiej, bo bym niezrobił. ja jestem dobry w czyms innym co mnie fascynuje. Ale te produkcje które wychadza z miesiaca na miesiac sa coraz bardziej denne i dołuje mnie to ze bez obrazy taki kawałek jak ten okreslany jest mianem kapitalnego, kapitalny to był firewall- sincere w rmixsie pulser-a czy też LANGE -out of the sky lub max graham &Neev Kennedy sun in the winterw remixsie Estivy, choć jak mawiał klasyk "o gustach sie nidyskutuje" i nie to zebym zawracał dupe :-) wir00z-owi bo z reguły ma swietne upy i zato mu dziekuje, to wlasnie na tym poscie chciałem wyrazic swoje zdanie, bo przyszedłem z roboty i mówie poslucham czegos dobrego a tu kurw.....a nic niema i sie wkurw..iłem
Awatar użytkownika
Chwiłek
Użytkownik

Post autor: Chwiłek »

podzielam zdanie "mickey`a" .. badziewie
rosiurosiu
Użytkownik

Post autor: rosiurosiu »

Jak dla mnie bardzo fajny klimacik i przyjemny wokal w sam raz, żeby wrzucić na luz. Nazywanie tego badziewiem to gruba przesada. Muzyka może nie taka transowa jak by wszyscy oczekiwali, ale osoba wrażliwa z pewnością będzie pod wrażeniem po odsłuchu tego utworu. Zdecydowanie kawałek oceniam na plus ;p
Sam obecnie nie jestem zadowalany z poziomu obecnego Trance, ale nadal można znaleźć parę ciekawych kawałków do posłuchania.
Historia lubi się powtarzać. Swojego czasu pod koniec latach 90tych, chciałem słuchać dobrego EURO, niestety w radiu i na dyskotekach katowali muzykę typu, Prodigy i Brooklyn Bounce. Chociaż co do BB to mógł bym się wypowiadać tylko w pozytywach ;]
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

i własnie taka dyskusja na poziomie mi się podoba i właśnie takich komentarzy oczekuje :) Dzieki chłopaki za wyrażenie swojego zdania - oprócz Chwiłka (no comment.) ja wrzucam ogólnie na forum to,co się podoba mnie i mam nadzieje,że będzie się podobać Wam,nigdy nie upam żadnego kawałka,który nie znalazłby szeregu odbiorców. Fakt faktem,że Trance leci na psy,ale można znaleźć jeszcze perełki,takie właśnie jak ta. Nie żadne Arminy,Szoguny,Morfy itd (Nic do nich nie mam,bo dobrą muze robią),tylko tak jak np. dziś,Dj Feel ;) Oby więcej takich komentarzy,pozdrawiam! :)
barniak
Nowicjusz

Post autor: barniak »

Fajny klimacik, można się odprężyć.
Dziękóweczka!
Awatar użytkownika
Chwiłek
Użytkownik

Post autor: Chwiłek »

Na tym forum "chyba" można wyrażać opinie dotyczące konkretnych kawalkow i w zasadzie po to ono jest stworzone . Jeden lubi to, inny nie . Mi kawałek wogule nie przypadł do gustu , nie moje klimaty ...Jak dla mnie każda produkcja niemieckiego duetu "Kyau&Albert" to coś wspaniałego , to coś co kocham w ówczesnym trance`ie :) Ale chyba nie o to chodzi na tym forum abyśmy obrzucali sie mięsem(wir00z) , a dyskutowali , prawda ? :)
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

napisanie "Badziewie" to nie jest dyskusja :)
Awatar użytkownika
djlaska
Użytkownik

Post autor: djlaska »

Odsłuchałem i powiem tak: track może aż tak nie wymiata ale docenić trzeba. Czasami też mam takie wrażenie że trance spadł z poziomem ale myślę że zawsze znajdziemy coś dla siebie. Thx za utwór
epiqr
Nowicjusz

Post autor: epiqr »

Hej Mickey :) Żyję na tym świecie tyle samo lat co Ty, pierwszą styczność z tą muzyką również miałem dzięki piratowi, który do płyty z gierkami dla małego szczyla dorzucił folder pt. "Techno Megahits 98" czy jakoś tak z Mauro Picotto, Komakino, czy Vincent de Moore. I nadal jestem w starym trance zakochany tak jak Ty, wiec gdy mam ochotę to włączam na słuchawki moje ukochane Tabular Knights - The last crusade (plastic angel mix), Lava - Autumn czy wspomniane przez Ciebie Firewall - Sincere :) Ale jednak się z Tobą nie zgadzam ;) Bo nasza muzyka faktycznie zmienia się i w morzu kiczu ciężej znaleźć coś dobrego, to jednak te perełki nadal wychodzą. Każdy ma inny gust ale dla mnie tyDi, Marcus Schoschow, czy kilku innych nadal tworzy tą magiczną aurę do której będe wracał za kilka lat, wychodzą kawałki jak np The Blizzard & Yuri Kane feat. Relyk - Everything About You który wrzucił barniak (dzięki ;) ) i który właśnie pobrałem i katuje do znudzenia :) Świat idzie do przodu, muzyka też i my również musimy :) Pozdro dla wszystkich sentymentalnych szarych zjadaczy trance :)
fredee1
Nowicjusz

Post autor: fredee1 »

No to lecimy... Mickey - smutne , ale masz rację ! Jeśli już wszyscy mówią o swoim wieku to dwa lata więcej panowie. Jestem na tym forum od początku pod nickiem bez jedyneczki. Konto padło śmiercią naturalną i nikt z forum nie był w stanie wyjaśnić mi dlaczego ( moderatorzy ) :) Obecnie wpadam tutaj ściągać... brak czasu by znów zająć się uploadowaniem. Czasy się zmieniają , ale utwory sprzed 5-7 lat biją o głowę obecne. Czasami muszę ściszyć słuchawki bo nie wierzę co słyszę... kolega epiqr, ma po części rację, że wychodzi od czasu do czasu kilka pozycji ciekawych przyszłościowych i elektryzujących ,ale wcześniej były kawałki ,przy których mogłeś gołymi rękoma drzewa wyrywać.
Zobaczymy jak to będzie....
Akurat tytułowy utwór uważam za udany, słuchany od jakiegoś już czasu. :)
Awatar użytkownika
Jola
Weteran

Post autor: Jola »

Wtrącę swoje trzy grosze :)
Kawałek jest dobry,to nie jest badziewie które robione jest na jedno kopyto. Ciężko też porównywać jest kondycje trance'u sprzed kilku lat do tego co jest teraz. Niestety ale w każdy zakątek naszego świata wdziera się komercja i znalezienie perełek wśród tego ścierwa należy do rzeczy trudno dostępnych :) Reasumując - vox podoba mi się,bardzo przyjemny chilloutowy kawałek :) Rozpamiętywanie dawnego trance'u nie przywróci go co najwyżej możecie w swoim zakątku słuchać go i pielęgnować :) Pozdr.
ODPOWIEDZ