[26.02.12] DJ LoKKo & Kaskaan feat. Steklo - Happy To Be (Icy 'Accordion' Mix) [EH/ED]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
icy_
Nowicjusz

[26.02.12] DJ LoKKo & Kaskaan feat. Steklo - Happy To Be (Icy 'Accordion' Mix) [EH/ED]

Post autor: icy_ »

Siema, teraz wszystko zgodnie z regulaminem ^^D

Przedstawiam Wam moją pompe, w Flu bawie sie 3/4 tygodnie, więc po stronie mixu szału nie ma - ale to tylko demo ;d

Zapraszam do odsłuchu - czekam na komentarze :poklon: i nie pogardzę jakimiś radami :D D

Nazwa: DJ LoKKo & Kaskaan feat. Steklo - Happy To Be (Icy 'Accordion' Mix)
Rozmiar: 3.8 MB
Czas: 1:39

Kod: Zaznacz cały

http://www26.zippyshare.com/v/62939760/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://www26.zippyshare.com/v/62939760/file.html
Awatar użytkownika
SpecialBeatz
Weteran

Re: [26.02.12] DJ LoKKo & Kaskaan feat. Steklo - Happy To Be (Icy 'Accordion' Mix) [EH/ED]

Post autor: SpecialBeatz »

wiec poczatek nawet fajny,daj moze jakis fx jak wchodzi bassik,ta harmonijka co gra chyba za glosno troche,bass troszke slaby ale daje rade.ogolnie nie jest zle.
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Re: [26.02.12] DJ LoKKo & Kaskaan feat. Steklo - Happy To Be (Icy 'Accordion' Mix) [EH/ED]

Post autor: Patioo »

Beda z Ciebie ludzie :D !! barwa tego "accordion" mi nie pasuje troszke :) za słodki dla mnie
ale świetny pomysł :) naprawde :)
Awatar użytkownika
Pilas
Użytkownik

Post autor: Pilas »

Noo elegancko , podoba mi się . MIDI układasz sam? :) Bo te na wstępie to z Sublevel-So Amazing :D
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Post autor: Patioo »

ale takie akordy nie trudno jest ulozyc ;>

kiedy full tak w ogóle ? ;>
icy_
Nowicjusz

Post autor: icy_ »

@takise, sam układam akordy i melodie, a tytuł który podałeś widze pierwszy raz na oczy :D

@up w weekend postaram sie skonczyc, musze jeszcze pogadac z Lokko ^^D
Awatar użytkownika
Deluxe
Klubowicz

Post autor: Deluxe »

Regulamin widzę obcykany :D

Fajny utworek ;) tylko trochę nie orginalny (zdaję mi się że podobną nutkę słyszałem) :)
Czekam na full :P
Awatar użytkownika
Platinum123
Nowicjusz

Post autor: Platinum123 »

bardzo fajne :) i wpada w ucho.
Awatar użytkownika
Kaskaan
Nowicjusz

Post autor: Kaskaan »

A czemu nie z Kaskaanem? :D
Nie chcę nic mówić ale ja mam tu najwięcej do gadania :P

A tak wracając do utworu, to coś z tego będzie ;)
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Watt83
Użytkownik

Post autor: Watt83 »

Pomieszanie brzmienia "rumuńskich akordeonów" (w sensie pozytywnym Inna, Radio Killer itp.) Z "Florydową zwijaną końcówka". Fajnie wydobyty wokal. Podkład go podkreśla a nie dominuje. Przy czym sam też brzmi atrakcyjnie. Bardzo porządne brzmienie, pod względem technicznym. Ogólnie fajne - przypomina Radio Killera.
ODPOWIEDZ