Konkurs na remiks

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Martin Oakson
Weteran

Re: Konkurs na remiks

Post autor: Martin Oakson »

Pozostało dwa dni do wyznaczonego terminu... Prace prosze wysyłać na z opisem osoby która zrobiła remix.... Pozdrawiam
Martin Oakson
Weteran

Termin został wydłużony... Jednak z tylu zglaszajacych sie ludzi prawie nikt nie wysłał na czas remiksu i nawet nie napisał żadnej wiadomosci dlaczego... mialem nadzieje na poważne podejście z waszej strony... Pozdrawiam
Martin Oakson
Weteran

Witam i odrazu przepraszam za tak późną odpowiedź ale dopiero EP zostało sfinalizowane. Utwór przechodził wiele przemian i była propozycja nawet stworzenia go przy współpracy jednego z forumowiczów któremu niestety zabrakło czasu oraz wokalistki. Może innym razem. A co do konkursu to przykro mi to pisac ale neistety żaden z nadesłanych remiksów nie spełnił oczekiwań komisji z wytwórni co sprawiło że na EP znajdą się tylko dwa utwory... Bardzo zależało mi również na remiksie no ale ja mogłem tylko przesłać im wasze utwory i czekać na odpowiedź... Osobiście jednak zdradze że stawiałem na remiks od Patioo który przypadł mi najbardziej do gustu jak również komisji. Niestety strona technicza nie spełniła ich oczekiwań... Dziękuje za poświecony czas i nadesłane utwory. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Post autor: Patioo »

No rozumiem. Ale jeżeli czas jeszcze jest to "strone techniczną mozna poprawic" :)
teraz mam inny sprzet i wiecej czasu - tylko musze wiedziec czy mozna
Martin Oakson
Weteran

Niestety Patioo 21 wychodzi EP. Czasu więc brak... Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Venetik
Użytkownik

Post autor: Venetik »

A ja byłbym zainteresowany zremiksowaniem, bez profitów. ale nie mogę znaleźć twojego fb XD mógłbym prosić? i podaje przy okazji GyGy 18362787
Awatar użytkownika
Bazooka&Tomahawk
Użytkownik

Post autor: Bazooka&Tomahawk »

Martin jak szukasz dobrych remixerów na epke to odpuść sobie szukać ludzi do tego na tym forum, nie warto... ; )
stolek995
Nowicjusz

Post autor: stolek995 »

To , że ty masz słaby poziom to nie znaczy, ze ktoś z tego forum jednak robi dobre piosenki ;)
Awatar użytkownika
Violet Rocket
Specjalista

Post autor: Violet Rocket »

Nie jest słaby, tego nie można powiedzieć, NIKT nie jest słaby bo muzyka jest ekspresją wykonawcy (pozdrawiam, panie Bazooka, widzę że "dobrze" wiesz o co chodzi w produkcji). Jest bez fajerwerków, ale poprawny technicznie. Tyle, że zauważyłem tendencję a'la "Kryla" (czyt. kilka osób nas pochwaliło to stajemy się zarozumiałymi burakami). Fortunnie zazwyczaj na ziemię sprowadza takich producentów fakt, że robią to samo co 896328352873 w kraju/na świecie i później dopiero jest płacz, gdy okazuje się, że się nie rozwijają i giną wśród całej rzeszy słabszych technicznie producentów, z których początkowo się śmiali. Często też załapanie wytwórni (których jest teraz prawie tyle co producentów, ale o ich jakości promocji/dbania o artystę szkoda mówić) sprawia, że niektórzy uznają, że złapali złotą rybkę, a wytwórnia pada po roku lub wykupuje własny nakład licząc, że wyższe miejsca w rankingu napędzą im słuchaczy, zapominając o tym, że dobra muzyka przyciąga słuchaczy, a nie "oklepaniec" przewałkowany 487464 razy. Tym samym zapętla się w tzw. błędne koło ostatecznie wycofując z biznesu z braku profitów. Ten typ osobnika był już przerabiany na tym i innych forach, mimo że moja muzyczna przygoda nie jest długa, a sam nie jestem zbyt dobry w "te klocki".
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Post autor: DOR3MI »

To ja wydam remix równolegle do Twojego oryginału. ;)
Awatar użytkownika
Bazooka&Tomahawk
Użytkownik

Post autor: Bazooka&Tomahawk »

Witam Panie Violet Rocket
Z tej strony Bazooka, niestety to nie ja pisałem ten post tylko mój kolega czytaj Tomahawk :) Uważam że kolega zbyt dosłownie napisał to co mu siedziało na języku . . ale to chyba dobrze bo tak na prawdę widzę że ludzie unoszą się honorem jakby byli mistrzami " w te klocki ". Drogi Panie Violet Rocket. . . niech mi Pan pokaże chociaż jeden post gdzie się wywyższamy :) Śmiało, czekam. . . Prawda boli ale każdy z nas na tym forum to amator ( chyba że są tu jakieś swietne ukryte talenty ) i ja uważam że formacja Bazooka & Tomahawk to też duet amatorski więc może Pan się sam zakopać w ziemie i nazwać BURAKIEM ! Pozdrawiam bardzo gorąco, ślę buziaczki
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Post autor: DOR3MI »

Zaczyna się zbędna dyskusja.

ZAMYKAM TEMAT.
Zablokowany