Change what is shown first Swedish House Mafia feat. John Martin - Don't You Worry Child ( Disco Nation Bootleg 2012) Demo v2

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Disco Nation
Nowicjusz

Change what is shown first Swedish House Mafia feat. John Martin - Don't You Worry Child ( Disco Nation Bootleg 2012) Demo v2

Post autor: Disco Nation »

Swedish House Mafia feat. John Martin - Don't You Worry Child ( Disco Nation Bootleg 2012) Demo v2

Nowe Demo które wymaga trochę poprawek :)
liczę na opinie czy wam się to widzi czy nie i czy to kończyć.

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/disconation/swedish-house-mafia-feat

pery935
Nowicjusz

Re: Change what is shown first Swedish House Mafia feat. John Martin - Don't You Worry Child ( Disco Nation Bootleg 2012) Demo v2

Post autor: pery935 »

Fajny styl :) Sam czasami lubię w takim coś zrobić :) Jak dla mnie główny motyw troszkę za głośno i kick słabo słychać przez to ale sam dźwięk melodii jak dla mnie dość fajny :)
wicher147
Nowicjusz

Re: Change what is shown first Swedish House Mafia feat. John Martin - Don't You Worry Child ( Disco Nation Bootleg 2012) Demo v2

Post autor: wicher147 »

Śmiało kończ mnie się podoba :]
Awatar użytkownika
baju131
Weteran

Post autor: baju131 »

Kończyć, strasznie podoba mi sie melo :) I tak jak napisał pery, strasznie cicho kick słychać, przydałoby sie go pogłośnić, w melo of curse
ODPOWIEDZ