[13.08.12] Sebastian Ingrosso & Alesso feat. Ryan Tedder -Calling (Reactive Remix) [Complextro/Electro]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Dezu
Weteran

[13.08.12] Sebastian Ingrosso & Alesso feat. Ryan Tedder -Calling (Reactive Remix) [Complextro/Electro]

Post autor: Dezu »

Sebastian Ingrosso & Alesso feat. Ryan Tedder -Calling (Reactive Remix)

Naaananaaa! xD

Kod: Zaznacz cały

http://soundcloud.com/reeactive/calling-reactive-remix
Nowe demo :D takie jakby niby complextro. do poprawy duuuuużo jeszcze.

Pozdro.

Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Re: [13.08.12] Sebastian Ingrosso & Alesso feat. Ryan Tedder -Calling (Reactive Remix) [Complextro/Electro]

Post autor: R3haB »

Są kawałki , których się nie powinno remixowac i juz...

Po za tym to przejście w 0:37 jakieś takie dziwne. Po za tym vocal się spóźnia ;/
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Re: [13.08.12] Sebastian Ingrosso & Alesso feat. Ryan Tedder -Calling (Reactive Remix) [Complextro/Electro]

Post autor: kryla »

rehab ziomek, nie ogarniam takich ludzi jak ty, przeciez w 37 sek to nie przejście.. ile razy takie komentarze czytałem. Chcesz oceniać nutke a nawet nie umiesz rozpoznać przejścia od zwykłego wyciszenia, które jest używane w demkach?

co do nutki to ciekawie, ale nie mój styl, aczkolwiek komuś sie spodobać moze ;)
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Post autor: R3haB »

jprdl , chyba nie mam MP , nie? Jakoś nigdy nie słyszałem takiego wyciszenia wybacz mi bardzo
sivik
Użytkownik

Post autor: sivik »

Oprócz wyciszenia kawałek podoba się ;)
Martin Oakson
Weteran

Post autor: Martin Oakson »

...popieram że pewnych kawałków sie nie powinno przerabiać, ale jak są przerobione tak :D to owszem powinno sie :D Bardzo ciekawa koncepcja tego kawałka bo ten oryginalny juz mi w ... nie lazł :P
ODPOWIEDZ