Wow ale to jest długie.
Szczerze mnie nie specjalnie porwało.
A przesłuchałem całe.
7 minut to duże wyzwanie.
Ja bym nie polecał pakować się w taką długość bez jakiegoś mega hipnotycznego motywu albo daru do motania, skręcania, rozjeżdżania, bez daru do długich rozbudowanych przejść
panujesz nad wszystkim w utworze, mnie brakuje pałera w miksie to raz, dwa - długich brejków, przykuwających uwagę buildów... talerze tu słabiutko śmigają, kick jakiś schowany, bez zycia ... polecam dobrze wymiksować przynajmniej całość! pojęcie o melodiach masz, czekam na rozwój.
wlasnie ja robie, ale ulegla spontanicznej eksplozji i buduje od podstaw. Nie mam dobrych perkusji i nie mam wiatrow, tych cymbalkow, wszystko robie ostatnio na tej samej bazie istrumentow perkusyjnych i z cymbalkami to nigdy mi dobrze nie szlo, ale robie, bo ostatnio cos mnie znow do tego pociaglo , a planowalem usunac FL Studio. he. Dzieki za komentarz.
e tam, 7 minut to pikuś wystarczy sporo motywów dobrze wymieszanych i zaaranżowanych i masz przepis na brak nudy zgadzam się z chłopakami powyżej. brakuje mocy w miksie, ale nawet ciekawy klimat.
Brakuje mocy? Słuchajcie: Okazało się, że ta wersja to była tylko rozgrzewka, ona dziś dla mnie nie istnieje, ale są w niej melodie, które zachowam. to co zaraz wrzucę w dema, na bazie tej, ale nie ma z nią wiele wspólnego, przekracza mój tok rozumowania i wykrzywia moją samoocenę. Mój bezczelny komputer odmawia współpracy i się przegrzewa, doszedłem do tego co zaraz zaprezentuje i nie mogę dalej, jestem zły na komputer, ale cóż gdyby nie on... Dzięki Lsudny za komentarz, macie racje.
brakuje mocy w mixie ?? zacznijmy od tego ze tu nie ma mixu , stereofonia lezy totalnie ale pomysl oceniajmy bo to przeciez nie "Pro Full Produkszyn ;P spoko nutka. pozdrawiam