Na poczatku traczek wydaje się spokojny,według mnie,za spokojny...później też spokojny padzik,jakies pianinko...i ten "flecik na wysokich tonacjach" (?) bardzo mi się podoba Uwielbiam takie dźwięki Melo mi też się podoba,ale mniej jego barwa. Wiadomo,nikt nie jest pro i stara się jak może. Traczek na plus
Pierwszy raz słuchając Twojego utworu na drugi plan zeszła technika i brzmienie, a zainteresował mnie i wciągnął sam kawałek. Miks można poprawić, ba produkcja może brzmieć profesjonalnie, ale jeśli kawałek jest nijaki to nic go nie podciągnie. Tu jednak klimat wciągnął mnie mocno i kurde z chęcią pobrałbym żeby wrzucić na i poda. Jak będzie sun storm to będzie to właśnie taki wydzwięk jak w utworze. Trudno mi sobie wyobrazić, że może to polecieć na main streamie, ale jednego wiernego słuchacza masz już napewno.
świetnie polecam każdemu kto sie uczy robic trance posluchajcie sobie jak powinna brzmiec aranzacja dzwiekow w przestrzeni, jesli o to chodzi, mistrzostwo ;P wcale nie trzeba naje*** milion arpow i nie wiadomo czego, wystarczy odpowiednio wszystko obrobic i mozna wypelnic przestrzen kilkunastoma dzwiekami
Brawo
PS: Świetne ulozenie bassline'a
Hmm.. Dawno mnie tu nie bylo - widze ze troche sie pozmienialo. Nawet duzo.. Pojawily sie produkcje takie jak Twoja. Kawalek z ciekawym zamyslem. Mozna sie wsluchac i odleciec. Pomysl na naprawde wysokim poziomie - zarowno melodycznie jak i jesli chodzi o wszystkie przejscia - miedzy upliftem a kolejnymi partiami. Super! Naprawde jestem pelen podziwu! Dzwieki dobrane super, nic sie nie gryzie - harmonia - jest jak powinno byc. Co do techniki sie nie wypowiadam - powiem krotko - mistrzostwo. Zawsze piszac cokolwiek tutaj biore pod uwage fakt iz sa to produkcje amatorskie. Kazdy wyciaga ze swoich kawalkow to co tylko moze. Uwazam ze zrobiles wszystko w jak najlepszym porzadku! Moi poprzednicy powiedzieli juz praktycznie wszystko. Oby wiecej takich produkcji i zycze szybkiej drogi do sukcesu!
- spróbuję, ale może z jakąś mniej znaną wytwórnią może w przyszłym roku W nowym roku też udostępnię nową nutę, która moim zdaniem rozkłada Sun Storm'a