[26.12.12] Fedde le Grand & Nicky Romero ft. Matthew Koma - Sparks (Reeck 2k13 Remix) [E-H/Pompka]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
skiba32
Nowicjusz

[26.12.12] Fedde le Grand & Nicky Romero ft. Matthew Koma - Sparks (Reeck 2k13 Remix) [E-H/Pompka]

Post autor: skiba32 »

Demko nowego remixu w innym stylu trochę :)
Fedde le Grand & Nicky Romero ft. Matthew Koma - Sparks (Reeck 2k13 Remix)

Kod: Zaznacz cały

http://www35.zippyshare.com/v/76306493/file.html
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Re: [26.12.12] Fedde le Grand & Nicky Romero ft. Matthew Koma - Sparks (Reeck 2k13 Remix) [E-H/Pompka]

Post autor: Patioo »

Powiem tak - niezgrany wokal, popsute przejścia, ten lead wchodzi bez narastania,
mixu nie ocenie zbytnio bo nie mam dobrego odsluchu
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

Re: [26.12.12] Fedde le Grand & Nicky Romero ft. Matthew Koma - Sparks (Reeck 2k13 Remix) [E-H/Pompka]

Post autor: Tebes »

łał, podziwiam że trafiłeś bpm w wokal.
2/10
skiba32
Nowicjusz

Patioo raczej wgl nie masz tego odsłuchu xD Popsute przejścia w jakim sensie? BPM wokalu i BPM utworu są dobrze zgrane. Tylko trzeba go całego pociąć co zrobiłem już. :) To jest wersja podglądowa. Zamiast pisać jakieś aluzje Tebes dałbyś jakąś pomocną radę ;) .
Awatar użytkownika
Pilas
Użytkownik

Post autor: Pilas »

Pompka jak pompka , wokal trochę nie gra co już było mówione .

Ćwicz dalej :)

Mix w miare ogarnięty : D
Awatar użytkownika
Matthew Crash
Specjalista

Post autor: Matthew Crash »

Skoro nie pociąłeś wokalu to się nie dziw, że ludzie piszą, że nie jest on zgrany :D Przejście popsute w tym sensie, że ten "lead" wchodzi, że tak powiem z dupy xD Chociaż by mógł narastać jego dźwięk, z resztą rzeczywiście przejście nie zachwyca bo jest to tylko "lead" i snare :D Ogólnie to pompa jak pompa, technicznie wydaje się być dobrze. Jakbyś zarzucił dłuższe demko może trochę więcej bym ocenił, tak to łap skromniutki komentarz xD
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

dobrze więc, doradzam. jestem wielkim fanem wiejskiej wiksy,
nienaweidze przezartych na wskroś pseudo-komercja prostych,...żeby nie powiedzieć prostackich kawałków. moja rada brzmu
i:
odpusc to spróbuj muzyki 'z dusza'...
marzysz że co? ktos to zagra na imprezie?
włoży w plejliste na łinampie i co? będzie w ogóle na codzień słuchał?
zorientuj się na to co serio dobre, znajdź cel we własnych produkcjach a potem zabieraj się za tworzenie ;) a nie że co? odpalam vyle dorum, jutuba cokolwiek a tu zalewa mnie badziewie.
wiem że początki są trudne, sam najpierw zrobilem jakiś eh zanim zacząłem eksperymentowac.
nie ppczuj się urazonu, ;d
skiba32
Nowicjusz

Tebes. Tak dla wyjaśnienia :) Robię to co lubię i na co mam wenę :) . Nie zmuszam się do robienia ambitnych kawałków bo nie na tym to polega. Czy zagra na imprezie hmm.. już było grane nawet i w klubie. I co z tego :) ? W FL-u siedzę dopiero pół roku więc sporo nauki przede mną. I nie czuję się urażony :) Bardzo się cieszę że ktoś to skomentował ;p Widać że ma to potencjał haha. Jeśli macie jeszcze jakieś cenne wskazówki to proszę pisać :) . I nie zapominajcie o tym że jest to demo a nie pełna wersja.
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Zależy kto ma na co ambicje ;) albo gramy pompki - albo wydajemy "ambitniaki" :) - a potem JE gramy ;)

lubisz to robic - ok. Pamietaj, ze znajdzie sie masa ludzi, ktorzy wola PRODUCENTOW - nawet tych amatorów - ktorzy jednak siedza nad czyms ambitniejszym niz kick-club bass-kick-club bass-kick....
Awatar użytkownika
Tebes
Specjalista

dobrze ujete. nawet wikse idzie po miszczowsku wycacać.
Awatar użytkownika
Rock The Beatz
Nowicjusz

Post autor: Rock The Beatz »

Tebes i Patioo mają racje podzielam ich zdanie w 100%
Awatar użytkownika
Patioo
Specjalista

Ja tu nie chce nikogo zdemotywować czy cos.. nie nie nie. Poprostu krytyke trzeba umieć przyjmować - a ona jest zależna od tego co robimy ;) i to tez trzeba zrozumiec
ODPOWIEDZ