Myślę że to drugie, w końcu dubstep ma teraz tyle nowoczesnych nurtów że ciężko się połapać, a ty uploadujesz akurat te najbardziej cukierkowate, nieoryginalne, komercyjne Takie które w społecznościach DS/DnB mają tendencję do bycia wyśmiewanymi. Omijałbym twoje tematy i oboje mielibyśmy święty spokój, ale praca moderatora nakazuje sprawdzać mi wszystkie nuty względem poprawności gatunku i uploadu, nawet jeśli ufam uploaderom. A jak już namęczę swe uszy tym czymś to należy mi się chociaż wylać moją dezaprobatę
Mi nutka przypadła, słychac w niej emocje , gdybysmy usuneli z niej najwazniejsze dzwiekowe elementy które charakteryzuja każdą z nut , rzecz jasna ze wtedy byłoby lipnie pozycze sobie
Zgadzam się z Cj ale każdy ma swoje gusta i trzyma się takiego typu jaki lubi. Bulwers Myszy jest kompletnie nie potrzebny gdyż Cj ma już tak zlansowany mózg od tych "konkretnych dubstepów" że jak słucha tego to myśli że nie wyłączył Radia ZET Mnie się nutka podoba i oczywiście zabieram. THX
Hm moze trochę mnie poniosło , nie każdemu sie podobają moje piosenki, wstawialam wstawiam i zapewne będę wstawiać te którymi chce sie podzielić Pozdrawiam i Przepraszam Myszka :3
Nutka średniak, ale na pewno lepsza od poprzedniej, więc idziemy w dobrym kierunku
[
Minaj nie jest taka zła, na mnie zrobiła wrażenie... szczególnie tak od szyi do pasa
Moderator to nie Bog, ale widze ze ma naprawde pojecie na temat tego "co tu jest grane".
Na neutralnym polu skomentuje: Nie podchodzi mi, bo nie moj gust