skoro nie lubisz takich bitów to nie komentuj...ja np. nie lubię trance.jak odsłucham i zobaczę ze to trance to opuszczam temat a nie jak Ty wypisuje ze niszczy mózg.
ale ja sie nie spinam tylko moje zdanie jest takie ze powinno się oceniać te gatunki które się lubi.np. lubisz hip-hop i oceniasz czy dana nutka jest fajna czy nie fajna.nie lubisz hip-hopu więc nie oceniasz.rozumiesz mnie?
Wstawiając piosenkę na forum powinieneś się liczyć z krytyką.
Skoro Twoim zdaniem nie powinno się komentować, gdy się coś komuś nie podoba, to prawdopodobnie fora przestałyby istnieć a Ty miałbyś 0 komentarzy.
A co do samej nutki, to właśnie wszyscy się przekonali, jak nie należy remixować piosenek.
ale wy mnie dalej nie rozumiecie...moim zdaniem powinno sie komentowac ten ''gatunek muzyki'' co sie lubi.lubie trance to komentuje czy jest fajne czy głupie.lubie electro to tez komentuje-fajne/nie fajne a np. kiedy nie lubie hands up-u i wchodze w jakis temat,odsłuchuje tą nutkę i okazuje sie ze to hands up którego nie lubie to wychodze z tego tematu a nie wypisuje ze kijowa nutka.czaicie juz o co mi chodzi? dajcie na luz