Konkursik na nowe Belki
Re: Konkursik na nowe Belki
Hm biednie moim zdaniem. Skąd się wzięła ranga Grafik u Ciebie kolego?
Pierwszy raz w życiu robiłem belki rang i chyba nie wyszły takie złe. No ale tu jest wiele do poprawy.
Nie wiem co sądzi o tym reszta. Ale pewnie wkrótce się wypowiedzą.
Pierwszy raz w życiu robiłem belki rang i chyba nie wyszły takie złe. No ale tu jest wiele do poprawy.
Nie wiem co sądzi o tym reszta. Ale pewnie wkrótce się wypowiedzą.
Kamilos świetne propozycje, ale czy jest konieczne zaokrąglenie ich? przecież dobrze wyglądają 
Kamilos kolory ciut jaśniejsze i byłoby naprawdę dobrze 
Tyczasem nadchodzi paczka ikonek od Cja v3:
Tyczasem nadchodzi paczka ikonek od Cja v3:
Może i masz rację ale moim zdanie mogą być za bardzo rażące w oczy.
Spoko rangi te co teraz dałeś
Zrobiłem wszystkie 23 rangi myślę że podobają się
Wszystkie grafiki maja coś w sobie... Ghost ma zajebiste i Cj ma też niczego sobie... Eyy... Ludzie a co wy byście powiedzieli na to, zeby nie było tych Belek? Same kolory nicków by może stykły
. Na dole forum aby dać kolory rang tak jak to jest w phpbb (Chociaż to też by było zbędne)
. I pod spodem napisane małą czcionką na czarno, ze to np. Uploader i finał
Tak jak to jest na forum puchatkowym albo na wiaderku. Bez zbędnych pier**leń się z grafikami. 
W sumie też racja, ale poniekąd zabija to pomysł multirang, który krąży tu bodajże od 2009
kwestia gustu, zrobimy potem głosowanie i się okaże czy rzeczywiście jest tak jak twierdzisz
Przy multirangach + padding 0px (brak odstępu między obrazkami) ostre rogi sprawują się lepiej, gdyż zachowana jest ciągłość. Przy obecnych rangach odstępy są "symulowane", gdyż zostały wbudowane w obrazek. P@blo, twoje obrazki jako jedyne z krągłych w tym temacie odstępów nie mają, przez co bez "naprawienia" obrazków w edytorze (lub po CSSie przez Adamskiego) będą wyglądały najgorzej. I nie mówię, że wyglądają źle same z siebie, ale te szlaczki są widoczne nawet na twoim przykładowym obrazku.
Szczerze to nie wiem, czemu na tych obramowaniach tak bardzo wam zależy. Kamilos również powiedział, że krąglić nie będzie, a stary motyw forum wiele stracił na przesadzonym border-radius w CSSie.
[
Głosowanie wskaże najlepsze rangi, ludzie będą patrzyli na te ładne niezależnie od tego, czy są okrągłe (tzn. nie będzie to najważniejszy czynnik).
Szczerze to nie wiem, czemu na tych obramowaniach tak bardzo wam zależy. Kamilos również powiedział, że krąglić nie będzie, a stary motyw forum wiele stracił na przesadzonym border-radius w CSSie.
[
Głosowanie wskaże najlepsze rangi, ludzie będą patrzyli na te ładne niezależnie od tego, czy są okrągłe (tzn. nie będzie to najważniejszy czynnik).
- lukaszx90x
- Nowicjusz
I ja coś wrzucę od siebie - taka wersja beta 5 belek, dla sprawdzenia czy się podoba 
Link do większego podglądu zdjęcia:
EDIT:
Link do belek bez loga, z 5 rożnymi font'ami:
Link do większego podglądu zdjęcia:
Kod: Zaznacz cały
http://imageshack.us/a/img35/1953/showbelki.pngLink do belek bez loga, z 5 rożnymi font'ami:
Kod: Zaznacz cały
http://img600.imageshack.us/img600/7276/projektbelki2.png- Załączniki
-
- Re: Konkursik na nowe Belki
- show belki.jpg (10.97 KiB) Przejrzano 168 razy
no... widzę, żę kolega się postarał
jak narazie jestem za Twoimi propozycjami 
Wywal logo forum bo jest kompletnie niepotrzebne. No i może mniej sztywna czcionka. Pomijając te dwie uwagi to praca nawet przyjemna dla oka