[13-05-2013]Boris Dlugosch ft. Róisín Murphy - Never Enough (Szuganoize remix)[tech house]

Deepshy
Nowicjusz

[13-05-2013]Boris Dlugosch ft. Róisín Murphy - Never Enough (Szuganoize remix)[tech house]

Post autor: Deepshy »

Kod: Zaznacz cały

https://soundcloud.com/szuganoize/boris-dlugosch-ft-r-is-n
Hej moj nowy remix,milego sluchania i czekam na komentarze.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Crybreck!
Klubowicz

Re: [13-05-2013]Boris Dlugosch ft. Róisín Murphy - Never Enough (Szuganoize remix)[tech house]

Post autor: Crybreck! »

Jeśli mam być szczery to mi się w ogóle nie podoba.
Deepshy
Nowicjusz

Re: [13-05-2013]Boris Dlugosch ft. Róisín Murphy - Never Enough (Szuganoize remix)[tech house]

Post autor: Deepshy »

Plus za szczerosc
Awatar użytkownika
cooboos
Weteran

Post autor: cooboos »

sorr za odkopanie ale uważam, że kawałek po prostu na to zasługuje. Dziwi mnie, że jest tu tylko jeden komentarz i to w dodatku niezbyt pochlebny.
Wg mnie kawałek muzycznie stoi o półkę wyżej od większości utworków wstawianych w tym dziale. Bardzo oryginalny, przemyślany, interesująca paleta barw. Gitarka, pizaro strings, mmm. To wszystko ma w sobie jakąś klasę. Właśnie taką muzykę lubię i zachęcam do tworzenia w tym stylu!
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Post autor: Robert Kotulski »

Zgadzam się.
Choć nie moje klimaty to kawałek jest spoko, przyjemnie się słucha, fajny klimacik, popieram ludzi którzy nie idą na łatwiznę i starają się tworzyć coś innego.
ODPOWIEDZ