carramba-i liked(pianino)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: carramba-i liked(pianino)

Post autor: Cj Ex3 »

Nie wiem nie używałem, ja do pianinka mam tylko Pianoteq (20MB!) i Steinberg Grand Piano (2GB) ;p Z pianina i tak niewiele korzystam więc przesiadek nie planuję a i tobie te aplikacje polecam.
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

Post autor: 89ninja89 »

Nie podoba mi sie barwa pianina. Albo wyciagnalbym ja jeszcze nieco (chocby w eq gore bo dla mnie gra srodkiem jakos tak glucho) albo zmienilbym calkowicie ta barwe. Polecam Ci pianina z NEXUSa. Osobiscie ich uzywam i jest tam kilka takich, ktore bez wiekszego wkladu wtyczek brzmia naprawde bardzo profesjonalnie i soczyscie. Dalbym w tlo pada, ktory wypelnialby pustke i to chyba tyle. Zreszta nie bede pisal Ci co ja bym dal bo to Twoja produkcja i Twoj pomysl :) Sam zamysl ciekawy tyle co mozna by to jeszcze troche doszlifowac, powyciagac te dzwieki zeby bylo bardziej soczyscie i dac jakies tlo na to (jakis pad w tle nasycony reveerbem czy cos).

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MARCO VAN HAYDEN
Specjalista

Post autor: MARCO VAN HAYDEN »

Ktos chce midi??na remola???to na priv
Awatar użytkownika
Aliensynthesizer
Nowicjusz

Post autor: Aliensynthesizer »

Wg mnie mastering leży i kwiczy. Wysokie za mocne, niskich prawie brak. Utworek jeszcze chyba grubo nie dokończony. Takie kompozycje, szybko się robi, ale bardzo długo szlifuje, aż do znudzenia. Piona.
ODPOWIEDZ