[17.07.13] Blue Void - The World Overhead [Psytelligent Downtempo]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

[17.07.13] Blue Void - The World Overhead [Psytelligent Downtempo]

Post autor: lsudny »

dawno mnie nie było, nie wiem czy to forum jeszcze żyje xD tak czy siak, zapomniałem w kwietniu wrzucić The World Overhead, więc trzymajcie.

Kod: Zaznacz cały

https://soundcloud.com/blue-void/the-world-overhead
Awatar użytkownika
R3haB
Specjalista

Re: [17.07.13] Blue Void - The World Overhead [Psytelligent Downtempo]

Post autor: R3haB »

Patrzcie , syn marnotrawny wreszcie wrócił xD

Zawsze te dałntempa mnie zachwycały :D Ta kompozycja dźwięków jest niesamowita ;) Klimat zrobiłeś fajny . Break również :D W perce za to coś mnie drażni, jest dobra , ale coś mi w niej przeszkadza ;) Nie wiem akurat jak to nazwać , ale ogólnie Well Done :D

9/10

Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Post autor: lsudny »

wiem, taka hm... strasznie sucha jest. i glitch źle zrobiłem, ale zauważyłem to dopiero gdy miałem już komentarze ;__; fuck my life xD
radush
Klubowicz

Post autor: radush »

Synthy wydają mi się odrobinę za mocno wykastrowane przy eq, (odsłucham jeszcze u siebie, wtedy bede mógł dokladniej ocenić) nie podoba mi się też brak fx-ów w przejściach. Najlepszy dla mnie moment to wyciszenie w 2:37, bardzo fajny dźwięk tam dochodzi,ładnie akordy się zmieniają, gdy jednak gra na jednym to dla mnie jest zbyt nudno. Ogólnie dobry poziom, 8+10
Awatar użytkownika
Robert Kotulski
Weteran

Post autor: Robert Kotulski »

Dobry kawałek, synthy brzmią przyjemnie dla ucha, elegancko to wszystko poukładałeś. Na co dzień nie mam styczności z taką muzyką ale podoba mi się ten numer
Awatar użytkownika
Aliensynthesizer
Nowicjusz

Post autor: Aliensynthesizer »

Drażni mnie trochę efekt perkusji 1.57 potem 2.04 i jeszcze się kilka razy pojawia. Jeżeli to zamierzone, to kto artyście zabroni?...Drugie to pchasz wszystkie brzmienia do przodu. To tak jak by wszyscy muzycy na scenie chcieli stać na samej krawędzi podestu. Czyli brak jest głębi, drugiego, trzeciego planu. Panorama dobra. Brzmienia ciut za proste. Suche. A tak to powiem, że masz talent, budujesz umiejętnie w utworze klimat i dramaturgie. A to już niewielki krok do robienia ciekawej muzyki fantazji np. w temacie kosmosu. W dziesięciostopniowej skali 7.
ODPOWIEDZ