No to lecimy od początku Intro mocarne, dalej ładne wejście w breakdown. Nie bardzo mi odpowiada ten lead ale może to dlatego, że ja wolę bardziej "masywne" dźwięki. Przejście jakieś takie bez mocy, ale drop już ładnie wjeżdża. Potem jest praktycznie to samo więc już się nie będę produkował Powiem tylko, że mi sie bardzo barwa pluczka spodobała
Lead mi też tutaj troszki nie pasuje, na początku ta pierdółka też zbędna mi się wydaje. Całokształt elegancko wykonany, technicznie spoko, dobra robota.
nie chce mi sie rozpisywac wiec napisze tylko ze dobry utwor zmienil bym tylko to brzmienie ktore wchodzi w glownym motywie w 2.34 bo nie brzmi jakos zachecajaco i ciekawie
Początek niemrawy. Ale melodyjka super. Po beaku jest tragedia. Co to jest? Groove i brzenia porażka. Tu się prosi o ciężkie mroczne wooble, akordy co by poniosły tą super melodyjkę. Jakiś potężny bass line. Melodia ma potencjał co by zmiażdżyć, niewykorzystany.
Kurde!! chcę midika tej melo trochę mi pod Hard Trance podchodzi z tym kickiem. Tak po za tym to delikatnie bym eq tylko poprawił, więcej wysokich na leada, będzie bardziej płynny. Ta melodia wymiata na maxa, chyba zrobię remixa