[26.08.13]MarcoVanHayden-August(Trance)
Re: [26.08.13]MarcoVanHayden-August(Trance)
kolejny... schowaj ego do kieszeni, koleś, bo daleko z takim podejściem nie zajdziesz. pozdrawiam 
- radekdudek11
- Specjalista
Temat przeistoczyl sie w nabijarke postow .Mody przybywajcie
Wystarczy tego.
Dorosły człowiek robi kompletną dziecinadę. Mam na myśli Pana MVH. Niestety ale posuwasz się za daleko. Najpierw Charis, teraz Hawek. Nie zostawiłeś mi wyboru, leci warn
PS. Za następny bezsensowny post nie wnoszący nic konkretnego będą kolejne warny.
Dorosły człowiek robi kompletną dziecinadę. Mam na myśli Pana MVH. Niestety ale posuwasz się za daleko. Najpierw Charis, teraz Hawek. Nie zostawiłeś mi wyboru, leci warn
PS. Za następny bezsensowny post nie wnoszący nic konkretnego będą kolejne warny.
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
THX gosciu i ogolem thx
Nie wiedzialem ze komuna istnieje po1 a po 2 zero wolnosci na tym forum i powiem plaw sie bo ja tu tylko dogladam ale wszystkim ktorych znam a powiem ze znam duzo ludkow wiec jestes beznadzieja a nie modenm rechabilitacjones dlaczego ja dostalem warna a hawek ktory ciskal post za postem nic kurwa wasza jebana bladz!!!!!!!!!!!!!!
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=aY4pZlP6Y- Robert Kotulski
- Weteran
Ciekawy klimatyczny kawałek, podoba mi się taki trance, taki prosty klasyczny trance jak dla mnie, świetny kawałek.
Panowie po co te spory, jesteśmy tu dla muzyki a nie po to by sprzeczać się kto jest lepszy a kto gorszy. Muzyka powinna łączyć ludzi a nie dzielić, każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii ale nie obrażajmy się wzajemnie.
PEACE AND LOVE.
Panowie po co te spory, jesteśmy tu dla muzyki a nie po to by sprzeczać się kto jest lepszy a kto gorszy. Muzyka powinna łączyć ludzi a nie dzielić, każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii ale nie obrażajmy się wzajemnie.
PEACE AND LOVE.
książki i zeszyty spakowane? To radzę słuchać na zajęciach, dowiesz się np. kiedy w Polsce skończył się komunizm. Nie uważam, że na tym forum brakuję wolności, bo gdyby to było inne, już dawno miałbyś bana, bo zachowujesz jak rozkapryszone bobo. (delikatnie mówiąc). Co do nuty, to zgadzam sie z Hawekiem, miks nawet po poprawce jest niedopracowany no i wieje nudą praktycznie w każdej sekundzie.
No utwór fajny i miły do odsłuchu. Oryginalny jest i klimacik swój ma 
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
chcialbym was przeprosic jestem nerwowy a nie potrzebnie mowie
- Play on Me
- Użytkownik
Musisz nauczyć się przyjmować krytykę. Jednemu się spodoba, drugiemu nie. Jak będziesz się oburzał za każde złe słowo skierowane na twój utwór, to pozdro w z życiu. Ogólnie to krytyka sprawia, że człowiek staje się lepszy, bo wie, nad czym musi popracować. Tyle ode mnie.
Bardzo przyjemny vibe. Track trochę nieczytelny momentami, brakuje trochę basowego ciężaru ( słuchałem na mega g...ym sprzęcie, więc może wszystko jest ok ). Ogólnie fajne brzmienia, lekkie i z chillową nutą. Melodia naprawdę fajna. Brakuje może trochę kręcenia na motywie tzn. ja nawet lubię jak fajny moty zasuwa cały czas ( ten się do tego nadaje ) tylko na krótkie momenty trzeba coś zmienić żeby nie nudziło. Takie mini smaczki, krótkie zmiany podziału itp, uwielbiam to. Tu jest może jedna taka próba ale bez jakiejś kosmicznej finezji. Ogólnie dobry track z bardzo fajnym głównym motywem.
- MARCO VAN HAYDEN
- Specjalista
Jak napisal jeden z forumowiczow nie robie by sprzedac lub cos podobnego nie musze wymasterowac jak sie nalezy robie to bo lubie nic po za tym i please uszanowac to nic wiecej nie zadam ale szanuje kazda opinie nawet HAWKa ale zadne studio mnie nie wezmie Ooooo