Melodia z początku w moim guście, ale po trzecim akordzie/takcie następuje zapętlenie, co daję taki efekt, jakbyś po dominancie dał subdominiante, co w miom odczuciu psuję tutaj harmonię. Jak poprawisz melo to bedzie git ( na 4 akordy), co do perki, zgadzam się z Dam'teckiem
Ależ melodia mi podeszła do gustu, piękna. Kawałek jak najbardziej w moim guście, tylko dodałbym jakieś fxy pomiędzy kolejnymi partiami by zharmonizować troche przejścia. Build up bym urozmaicił, wejsćie w breku wydłużył. Poza tym naprawde genialny kawałek, 3ci raz tłuke. Gratuluje.
Kick i clap nie jest wybity, to trochę psuje dobry utwór. Melodia bardzo ładna, brzmi harmonicznie. To wejście leadu w 2:50 jest za gawłtowne, mogłeś to poprzedzić jakimś lekkim sweepem. Drop też za gwałtownie. Bardzo przyjemny utwór, technicznie też jest poziom, ale perkusja psuje całość. 9/10 + popraw to
kawalek przyjemny i dobrze ulozone tonacje clap glosniej lub do wymiany bo w motywie glownym go prawie w ogole nie slychac . bardziej niz glowne danie podoba mi sie wejscie w 1.25 sek ogolnie kawalek jest git . zapraszam do mojego tematu