Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cześć wszystkim, jestem młodym producentem muzycznym, tworzę melbourne bounce w programie Caustic 3 (zbieram pieniądze na FL Studio). Jeśli chcesz mnie wesprzeć abym miał dodatkową motywację do dalszego tworzenia i lubisz takie klimaty muzyczne to polecam Ci zobaczyć moją pierwszą produkcję na youtube. Jeśli spodoba Ci się mój pierwszy utwór zostaw suba albo chociaż łapkę w górę. Na świecie jest tylu znanych producentów muzycznych, dlatego proszę każdego aby pomógł mi na starcie kariery i poświęcił dosłownie chwilkę aby odsłuchać to co stworzyłem. Wiem, że może Cię to mało interesować, ale chcę osiągnąć cel i tworzyć utwory które będą dostępne dla większego grona odbiorców.
Link do mojego utworu:
Zapraszam do odsłuchu, jeśli Cię to wcale nie interesuje kliknij chociaż ten link i daj mi jwdno wyświetlenie więcej i doceń moje starania,nie każdego na to stać. Pozdrawiam