Zainteresowania
-
agusiato
Re: Zainteresowania
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuu.........zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
-
Matt_Entor
Oj długo by o zainteresowaniach pisać (w końcu po to się je ma, aby mieć o czym potem gadać między innymi..
).. ale tak spróbujmy w skrócie o tym co najważniejsze.. 
Sport - z piłką nożną (pod każdą postacią) na czele.. tak i uwielbiam grać (oczywiście na pozycji napastnika, ew. ofensywnego pomocnika), oglądać meczyki, analizować spotkania (bukmacherka..
), kibicować najlepszym (Manchester United FOREVER!
) i wszystko inne..
. Poza tym istotnymi dla mnie sportami są żeglarstwo - coś pięknego, nie idzie tego wyrażać słowami.. wiatr w żaglach, nie każdy może to zrozumieć.. ;) oraz narciarstwo - ahhhh.. ale się rozmarzyłem.. :) białe szaleństwo na ośnieżonych i pięknych stokach np. słonecznej Italii.. :D
Technologie - poprzez telefonię komórkową (część software'owa oraz znajomość wielu parametrów technicznych z pamięci, wszystkie news'y na bieżąco.. ;) ), dalej przez komputery (głównie software - gry i programy - choć z zaawansowanym programowaniem to mi daleko.. ;) ).
Polityka i wydarzenia bieżące - ogólnie staram się mieć do powiedzenia kilka słów na każdy temat i być zorientowanym w tym co dzieje się aktualnie w świecie.. :)
z czym też wiąże się dziennikarstwo, z którym może w przyszłości wiążę jakieś plany.. na razie opiera się to na 5 roku wydawania gazety szkolnej.. :) a, że sprawia mi to dużą przyjemność.. :)
Ekonomia - coś co zawsze mnie pociągało i również i pod tym kątem myślę w przyszłości.. :)
Muzyka - club, house, techno, trance.. :)
Film - SF, fantasy, akcja, i wszystko inne co dobre.. ;)
Gry - temat rzeka (gdzieś na forum się wypowiadałem na ten i dwa powyższe.. :D )
No i to by było na tyle, bo się rozpisuję aż za bardzo - nie wierzę, że ktoś to przeczyta w całości.. :P
Sport - z piłką nożną (pod każdą postacią) na czele.. tak i uwielbiam grać (oczywiście na pozycji napastnika, ew. ofensywnego pomocnika), oglądać meczyki, analizować spotkania (bukmacherka..
Technologie - poprzez telefonię komórkową (część software'owa oraz znajomość wielu parametrów technicznych z pamięci, wszystkie news'y na bieżąco.. ;) ), dalej przez komputery (głównie software - gry i programy - choć z zaawansowanym programowaniem to mi daleko.. ;) ).
Polityka i wydarzenia bieżące - ogólnie staram się mieć do powiedzenia kilka słów na każdy temat i być zorientowanym w tym co dzieje się aktualnie w świecie.. :)
z czym też wiąże się dziennikarstwo, z którym może w przyszłości wiążę jakieś plany.. na razie opiera się to na 5 roku wydawania gazety szkolnej.. :) a, że sprawia mi to dużą przyjemność.. :)
Ekonomia - coś co zawsze mnie pociągało i również i pod tym kątem myślę w przyszłości.. :)
Muzyka - club, house, techno, trance.. :)
Film - SF, fantasy, akcja, i wszystko inne co dobre.. ;)
Gry - temat rzeka (gdzieś na forum się wypowiadałem na ten i dwa powyższe.. :D )
No i to by było na tyle, bo się rozpisuję aż za bardzo - nie wierzę, że ktoś to przeczyta w całości.. :P
-
mrkay
Hmmm....
Czwartek - Sobota = Imprezka + Praca
Ogólnie to siedze ostatnio na siłownii od kiedy dziewczyna mnie rzuciła :( i gram na kompie. Po prostu jestem załamany i nie mam ostatnio nic robić :(
Czwartek - Sobota = Imprezka + Praca
Ogólnie to siedze ostatnio na siłownii od kiedy dziewczyna mnie rzuciła :( i gram na kompie. Po prostu jestem załamany i nie mam ostatnio nic robić :(
-
wariat132
a moje to;)
moje zainteresowania to impreza impreza dj wariat laski namierza
dobra muza i jeszcze raz impreza siatkówka sport
ale najbardziej impreza z które zawsze nie wychodze sam:L)
-
moja
a czemu wychodzisz sam??
no ale trzymajmy sie tematu
moje zainteresowania to pzrede wszystkim Saczo moja milosc <hehe>
no i techno internet sport i oczywiscie cos na s... a co to nie powiem

no ale trzymajmy sie tematu
moje zainteresowania to pzrede wszystkim Saczo moja milosc <hehe>
no i techno internet sport i oczywiscie cos na s... a co to nie powiem
-
dooda
a ja rowniez uwielbiam imprezowac moglabym tanczyc caly czas..sluchac technoo i czasem nietylko, grac w korfball (jak ktos nie wie co to to zapraszam na forum mozna sie tam zapoznac z ta gra) a najweszym zainteresowaniem z mojej strony moga sie cieszyc chlopaki..
hehe
Kod: Zaznacz cały
http://www.korfball.blg.pl-
Siwa
And I:
-Gitara (moja miłość)
-Skateboarding
-Breakdance
-Programowanie
-Imprezy ^^ wyćwiczona glowa
-Oczywiscie Muzyka (powinno znalezc sie na poczatku) :mrgreen:
-Gitara (moja miłość)
-Skateboarding
-Breakdance
-Programowanie
-Imprezy ^^ wyćwiczona glowa
-Oczywiscie Muzyka (powinno znalezc sie na poczatku) :mrgreen:
-
bzyku1024
Witam, moje zainteresowania to:
- Motoryzacja + tuning
- Telefonia komórkowa
- Dziewczęta
- Motoryzacja + tuning
- Telefonia komórkowa
- Dziewczęta
-
LadyAlex
*Dobra muzyka (HH ponad wszystko ale nie tylko jasna sprawa
)
*Skateboarding, graffiti, break dance
*Kino
*Psychologia
*Domówki (to zainteresowanie?
)
*Hentai
*Piłka nożna
*Konsolka PS2
I WIEEEELE INNYCH...
*Skateboarding, graffiti, break dance
*Kino
*Psychologia
*Domówki (to zainteresowanie?
*Hentai
*Piłka nożna
*Konsolka PS2
I WIEEEELE INNYCH...
-
Rapror
- Zapasy
- Siłownia
- Parkour
- Telefony komórkowe
- Komputery
- Gry
- Muzyka
No to chyba tyle
- Siłownia
- Parkour
- Telefony komórkowe
- Komputery
- Gry
- Muzyka
No to chyba tyle
-
Prezes
Dobry wszystkim....a więc moje zainteresowania:
1.praca
2.szkoła
3.muza.
4.jakieś duperele to by było na tyle....aha zapomniałem o najważniejszym....jeszcze interesuje mnie photoshop... :mrgreen:
1.praca
2.szkoła
3.muza.
4.jakieś duperele to by było na tyle....aha zapomniałem o najważniejszym....jeszcze interesuje mnie photoshop... :mrgreen:
Ja posiadam szeroki zakres zainteresowań... począwszy od muzyki i imprez, poprzez sport i motoryzację a zakończywszy na filmach, komputerach i telefonii komorkówej... To tak mniej więcej wygląda, choc jakby się dłużej nad tym zastanowić to jeszcze bym jakieś swoje zainteresowania znalazła...