Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
fabian91

Re: Zainteresowania

Post autor: fabian91 »

Moje zainteresowania to takie :
Na początku jak zwykle to fl studio (fruit loops)
potem :
- Sport
- Muzyka
- Dyskoteki,kluby
- Laski :D
i jeszcze parę innych rzeczy :)
PozdrawiaM :) !!!
Awatar użytkownika
3ósemki
Klubowicz

Post autor: 3ósemki »

Hmmm... najsamwpierw będzie muzyka :) Uwielbiam bawić się dźwiękami (FL, CoolEdit, CakeWalkSonar, ACID Pro itp.) :D Po za tym, dobre imprezy, ale tylko domówki, ponieważ w Lublinie nie ma porządnych dyskotek (jeżeli można je zaliczyć do zainteresowań ;) ). Co jeszcze? Hmmm, koszykówka. Uwielbiam polatać sobie za piłką, chociaż teraz zdarza mi się to dość rzadko. No i to chyba wszystko. Muzyce poświęcam najwięcej czasu i uwagi, dlatego też nie mam czasu na inne zainteresowania :D Pozdrawiam :)
Geralt_dj
Nowicjusz

Post autor: Geralt_dj »

Moje zainteresowania ograniczają się przede wszystkim do muzyki... :) Lubię jej słuchać, lubię sobie pośpiewać czasem (kiedyś śpiewałem nawet w chórze szkolnym), od jakiegoś czasu fascynuje mnie tworzenie własnej muzyki... Nie jest to jakieś mistrzostwo świata, ale lubię to robić, bo sprawia mi to przyjemność... ;) Można powiedzieć - "tworzę do szuflady" tak po trochu. :) Początkowo bawiłem się w eJay'ach, ale od jakichś 2 lat siedzę w FLu. Niestety wszystko co zrobię nowego jest bardzo podobne do poprzedniego, więc nie dzielę się tym z nikim, bo i po co. Nie mam pojęcia, co zmienić, więc nic nie zmieniam, bo ile bym nie siedział nad utworkiem to i tak lipton... :roll:

Rozgadałem się na temat, a przecież jeszcze intersuję się wieloma innymi rzeczami... :) Teraz będzie już króciutko. ;) Bardzo lubię czytać jakieś leciutkie przygodówki, chociaż czasem coś ambitniejszego też wpadnie mi w ręce... :) Co do sportu - tylko i wyłącznie piłka nożna. :) Mógłbym w nią grać do upadłem, choć ostatnio, niestety nie mam na to czasu... :?
tokara18

Post autor: tokara18 »

Moje zainteresowania to muzyka ,tunning motorow , sport i od niedawna zabawa na FL tworzenie i mixsowanie utorków sprawia mi to duzo radosci :D udalo mi sie zrobic nawet fajne kawalki :D spedzam duzo czasu przed kompem bo jest nuda lubie sie takze dobrze pobawic na imprezach w moim miescie nie ma az takich fajnych imprez :( wiec trzeba jedzic gdzies indziej pozdrawiam
Storm

Post autor: Storm »

Moje zainteresowania:
- Komputery:
-- Języki:
--- HTML, PHP, JS, MYSQL i wiele innych
-- Gry:
--- NFS, Gothic, Elasta :D :P
-- Wnętrze komputera ;)

- Muzyka:
-- Techno, House ew. Trance

- Pozatym lubię przebywać z kumplami w wolnym czasie ;)
poleski
Nowicjusz

Post autor: poleski »

Moje zainteresowania:

Muzyka
Komputery
Oprogramowania
Sport

i to bylo by na tyle :mrgreen:
agipe

Post autor: agipe »

hjmmm...moje......: dobra xiazka, muzyka,biologia, w ostatnich czasach spanie..
moze troszke kulinaria :mrgreen:
pawelsqn

Post autor: pawelsqn »

mUzYkA _ iMpReZa _ FaJnA LaSkA _ OsTrA jAzDa Na kRawĘdZi _ ...
Light

Post autor: Light »

Moje zainteresowania to głównie muzyka (dobrze wpadająca w ucho ;) ), komputery (głównie grafika), manga/anime (nie śmiać się :P ). Chyba tyle.
Pozdro :wink:
..waldik

Post autor: ..waldik »

a co do moich zainteresowań..hm.... muzyka przede wszystkim.Słucham wielu gatunków :) ale najbardziej lubię electro i electro house. W wolnym czasie lubie sobie stworzyć seta :) na własnym sprzęcie w domu. Jak większość lubię sobie pooglądać film, dobry film a najbaredziej lubię komedie :D :D. Oczywiście widok odpicowanej fury, samochodu baardzo zmodyfkowanego sprawiua, że moja głowa sama obraca się w jego kierunku :) :) aha a co do gier najbardziej lubię rajdy samochodowe oczywiście NFS najbardziej lubię ze wszystkich gier stworzonych przez człowieka
ania_tak

Post autor: ania_tak »

Moje zainteresowania to sport (a przede wszytskim triathlon), muzyka, chemia, fizyka, matematyka, i kosmetyki :P
Zit

Post autor: Zit »

Meine Hobby:

Sport

Musik

Modelarstwo

Grafika Komputerowa

UFO i zjawiska paranormalne
lamkens

Post autor: lamkens »

A CO DO MOICH ZAINTERESOWAN TO MUZYKA :lol: 2 motoryzacja 3 wszelkiego rodzaju napoje wyskokowe :pp :mrgreen:
ODPOWIEDZ