kejmul pisze:Mi się wydaję że powinno usuwać się tych użytkowników którzy są zarejestrowani od dłuższego czasu a nie mają żadnego posta a poza tym jeśłi chcecie wykorzystywać że ktoś jest zarejestrowany to wysyłajcie mu na maila reklamy a nie każcie mu komentować bo komenty typu fajne albo z****** są nic nie warte i po co taki chłam zamiast treściwego komenta ?
tak wlasnie robie, reklam za to nie bede wysylal bo bardzo dobijaja
i Prosba mala dla ssaków:
Skoro macie czas by przeleciec kilkanascie tematow dziennie to na pewno macie czas by kliknac ikonke PIWO (co zajmuje kilka sekund doslownie) lub napisac post (kwestia kilkunastu-kilkudziesieciu sekund, zalezy od tego jak szybko piszecie). A że jesteście LENIAMI to nie wina administracji (Usuwam TYLKO osoby które spełniają te 2 warunki: nie logowali sie od 2 miesiecy i nie maja zadnego postu)
I bardzo dobrze ! Najlepiej porobić żeby niektóre działy były dostępne od pewniej ilości postów Ja nie mam za bardzo pisać na tym forum , stąd taka mała ilość postów i piw (choć wszystkie piwa mam za jeden temat) , ale czasami coś napiszę
ja kiedys bylem zarestrowany na forum i pisalem duzo postow, wrzucalem nutke ale pozniej jakos zapomnialem o forum i nie logowalem sie przez dluzszy czas i moje konto zostalo usuniete. kiedy weszlem po dlugim okresie czasu na forum musialem sie zarejestrowac od nowa....
nie mam zdania na ten temat, bo z jednej strony uwazam ze takie osoby powinny zostac usuwane a z drugiej to nikogo nie mozna zmusic do pisania postow...
ja jestem za nie! sciagam sobie kilka piosenek naraz, potem przesluchuje wszystkie i pozniej nie chce mi sie wracac, szukac, tych stron aby to skomentowac, srac sie uzerac, szkoda na to czasu, wole dalej sobie sciagac! Sciagam sobie z kilku serwerow muze i na innych jakos takiego problemu nie ma! wedlug mnie to nic nie da takie usuwanie, jak komus bedzie zalezalo zalozy sobie nowe konto, przysporzy to tylko administratorowi wiecej pracy! poza tym co to bedzie za komentarze "fajna nutka", jak moje konto bedzie zablokowane to zaloze sobie nowe albo bede korzystal z innego i zaraz po sciagnieciu piosenki nie bede jej sluchal tylko od razu takiego koma wrzuce! Nie wiem, zalazy komus tak na tym aby miec jak najwiecej komentarzt albo piw, chcecie sie chwalic miedzy soba kt oma wiecej! Widac ze nie na darmo Polska slynie z BIUROKRACJI!!!!!
Popieram Chomika. Wszystkie osoby, którym nie chce się napisać nawet głupiego thx,dzięki....czy czegoś podobnego powinny wylecieć z forum.
Może dzięki temu co niektórzy zaczną doceniać prace innych. :