Tak myślę sobie, żeby zrobić konkurs na uploadera roku 2007 co wy na to ? Myślę, że to nie jest zły pomysł... Pamiętam nawet jakoś jak do was dołączyłem był chyba konkurs na najlepszego uploadera, a teraz można by zrobić na uploadera roku
Pomysł interesujący Ciekawe tylko czy brani byliby pod uwagę uploaderzy ze wszystkich działów, czy w każdym byłaby osobno ankieta na najlepszego wrzucającego dany rodzaj muzyki. Ale ogólnie jestem na tak
Myśle jednak ze w kazdym dziale osobno, bo jezeli np.w Metalau wrzuzasz zagrzebiste nutki to bomba ale jak wklejasz kiczowate do Trance to masz przesrane. Tak więc podsumowując uwazam ze powinny być ankiety oddzielne w kazdym dziale.
" pisze:Myśle jednak ze w kazdym dziale osobno, bo jezeli np.w Metalau wrzuzasz zagrzebiste nutki to bomba ale jak wklejasz kiczowate do Trance to masz przesrane. Tak więc podsumowując uwazam ze powinny być ankiety oddzielne w kazdym dziale.
hmmm, dla każdego działu? A jak ktoś wrzuca do każdego? poza tym mamy wybrać Uploader'a roku, a nie uploader'ów Wg mnie nie ma sensu zakładania 10 tematów z tym samym pytaniem