Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
DeeJayLex
Nowicjusz

Re: Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!

Post autor: DeeJayLex »

wejdz sobie tutaj:

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/groups/
tam jest wszystko napisane ;)
Ślepy

Post autor: Ślepy »

co do tego punktu regulaminu, który mówi o tym, żeby nie wrzucać w tematach jeden pod drugim... to wydaje mi się, że to było istotne i sprawdzało sie wtedy, keidy na forum były piwa. ponieważ ktoś dostał wtedy po piwie za każdą nutke, a nie tylko za jeden temat, w którym umieścił powiedzmy ich 10... także wtedy to był sens... ale na dzień dzisiejszy, to ja nie potrafię znaleźć powodu, dlaczego by nie można było robić w ten sposób...w zasadzie nie jest to z korzyścią dla osoby która te tematy zakłada, bo ani na piwach nie zyska - bo nie ma, ani też nie pomoże jej to w niczym innym (jedynie punkty za założenie tematu) ale ja nie sądzę, żeby ktoś był aż tak głupi, żeby kolekcjonować punkty za tematy czy posty...

moja wypowiedź nie zmienia jednak faktu, że jesli w regulaminie tak jest napisane, to należy tego przestrzegać, i tutaj dyskusja oczywiście toczyć się może co do zasadności, ale tylko dyskusja, jeśli Admin dojdzie do wniosku, że Wasze argumenty go przekonują - może to zmieni, ale wy tego nie zmieniajcie poprzez łamanie regulaminu, bo to nie tędy droga.

Pozdrawiam i zapraszam na warezisko.net
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

'Player[1 pisze:]Bo ja wiem ... czy odrazu syf ... 10 nutek w odstepach 10 minutowych ..to jest syf ale zwyczajnie 3 lub 2 nutki po wybraniu... co 1 h to raczej wporzadku.

PS. Od razu extremalny przykład Dyzma4
masak pisze:Player[1], rzeczywiście się syf z deka robi :? I to już od 3-4 nut, weź to skomentuj i jeszcze piwo za każdą postaw :P A nie lepiej zrobić jednego dnia jeden up, a potem jak coś Cię najdzie i będziesz chciał dodać to właśnie to tego tematu :? : Pozdro :)
Chomik pisze:W regulaminie
Zielona pisze:moim zdaniem zalezy od tematu ....jak mam temat orginal mix gdzie wrzucam np 5 nutek no to dziwne ze pomieszam z rmx np RS .....jesli jest jakas konkretna klasyfikacja ktora nie pozwala np mieszac czegos z czyms no to chyba jasne ze beda dwa posty.......w ciagu dnia...tyle na ten temat panie Moderatorze Dyzm4 :P
Player[1] chce po prostu nabijać posty :D
krisek333
Nowicjusz

Post autor: krisek333 »

jak wrzucić nute?bo tego niewiem bardzo
Jacek

Post autor: Jacek »

masz nute edytujeszją wpisuje (muzikum.pl) pózniej na server zippyshare a pozniej po maśle opublikuj na stroncze muzikum.pl daj linka a ludzie będą pisać posty i dawać ci thanksy jak sie nie myle ;D
malinek19
Użytkownik

Post autor: malinek19 »

Mam pytanko... co mam zrobic zeby dotac mp3 do forum?
malinek19
Użytkownik

Mam pytanko jak sie dodaje nuty na forum? bo ten link w regulaminie o dodawaniu mp3 nie dziala :|
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/faq-f57/wrzucanie-kawa-eczk-w-na-forum-krok-po-t509.html
-> Zapraszam do tego tematu ;) Tutaj jest wszystko wyjaśnione ;)
malinek19
Użytkownik

dzieki bardzo!pozdrawiam :D
dj herc

Mam problem!!! :/

Post autor: dj herc »

Witam All!!!
nie wiem czy dobrze ulokowalem tego posta ale sprawa jak dla mnie jest powazna :p wiec jak w temacie mam problem.. typu..
z przyczyn nie zaleznych odemnie niestety bede malo aktywny na forum przez jakis okres a wiem ze w regulaminie jest ze osoby ktore nie udzielaja sie na forum beda usuwane!! dlatego kieruje swoja prosbe do admin-ow aby nie robili mi tego!! bede sie staral was tu odwiedzac na ile tylko bede mogl!!
a no i pytanko do was wszystkich jak wiecie cos w tym temacie to prosze odpiszcie :D
pozdrawiam
^D^
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

dj herc pisze:Witam All!!!
nie wiem czy dobrze ulokowalem tego posta ale sprawa jak dla mnie jest powazna :p wiec jak w temacie mam problem.. typu..
z przyczyn nie zaleznych odemnie niestety bede malo aktywny na forum przez jakis okres a wiem ze w regulaminie jest ze osoby ktore nie udzielaja sie na forum beda usuwane!! dlatego kieruje swoja prosbe do admin-ow aby nie robili mi tego!! bede sie staral was tu odwiedzac na ile tylko bede mogl!!
a no i pytanko do was wszystkich jak wiecie cos w tym temacie to prosze odpiszcie :D
pozdrawiam
^D^
Nie boj sie, usuwani sa jedynie osobniki które nie mają wcale postów i nie logowali się od miesięcy ;)
Awatar użytkownika
DJ Adammo
Weteran

Post autor: DJ Adammo »

Czytając regulamin, zauważyłem, że niektóre odnośniki(linki) nie działają.
Lepiej to poprawić, żeby potem nie było niejasności... Bo wiele osób może łamać regulamin a potem się wytłumaczyć, że nie było o tym mowy (taki mały przykład).
Rekonstrukcja linków zaoszczędzi moim zdaniem niepotrzebnych kłótni :)

Pozdrawiam xD
Becia
Nowicjusz

Post autor: Becia »

Witam:-)Mam pytanko,czy utworki i albumy które użytkownicy wstawiaja na Muzikum.pl są wcześniej skanowane jakimś antyvirem,poniewaz wraz z jakąs nutka ściągnęlam nieproszonego gościa do swojego kompa,który narobił mi duzych i poważnych szkód w systemie.Nie wiem co to za wirus poniewaz program antywirusowy nie byl go w stanie wychwycic ani zidentyfikować.Pozdrowionka:-)
ODPOWIEDZ