Wisła Kraków Czy Legia W -wa ???
- GoodGirlBadGirl
- Ekspert
-
YaHuPL
Re: Wisła Kraków Czy Legia W -wa ???
Jestem za Wisła Krakow choc mieszkam blisko Grodziska WLKP. Dlaczego?? Bo bardziej podoba mi sie jej styl gry i ma lepszy sklad. Tyle odemnie.
-
kyluch
a co mam zaznaczyć, jeśli nie jestem fanem ani jednej, ani drugiej drużyny? co to w ogóle za durnowata ankieta?
z tego co wiem, to w Polsce mamy dużo więcej klubów piłkarskich niż 2
-
Pajo11
bo to dwa największe kluby ? a zresztą zrób sobie własnie ankietę kto Ci broni... mi zależy akurat nad tą. :]" pisze:a co mam zaznaczyć, jeśli nie jestem fanem ani jednej, ani drugiej drużyny? co to w ogóle za durnowata ankieta?z tego co wiem, to w Polsce mamy dużo więcej klubów piłkarskich niż 2
Oczywiście że Biała Gwiazda
,,Przy Tobie Nasz Brać, Na Wieki Będzie Trwać!!!''Pozdro dla Kibiców Wisełki
,,Przy Tobie Nasz Brać, Na Wieki Będzie Trwać!!!''Pozdro dla Kibiców Wisełki
-
Bartas
Jebać wisłe
LEGIA TO POTENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEGIA TO POTENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Alex
Ja wole (L)egie bo jestem wiernym KIBICEM Juve
i wogole Ultras Juve ma pakt przyjazni z Ultra Legi wiec wybór jest prosty co do tej ankiety :-) Forza Juve :-)
-
Pajo11
Tak jak mówisz legia to potenka ile masz latek, 12 góra stawiam." pisze:Jebać wisłe
-
Bartas
LEGIA MISTSZ!!
I MAM 19 LAT!!!!!!!!!!! kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa
LEGIA POTENKOM NA ZAFSZE!!!!!!!!
I MAM 19 LAT!!!!!!!!!!! kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa
LEGIA POTENKOM NA ZAFSZE!!!!!!!!
Oooo Haha!
Jak tylko zobaczyłem ten temat, to wiedziałem jedno : Jak tu wejdę to zobaczę jeden wielki syf
Jak tylko zobaczyłem ten temat, to wiedziałem jedno : Jak tu wejdę to zobaczę jeden wielki syf
-
silve1993
Po co to wogóle zakładac Taką ankiete uzytkownicy mogą sie przez to nie lubiec ze ktos jest kibycem tych czzy tych...
Wiszą mi oba te kluby szczerze mowiac... dla mnie liczy sie tylko Unia i Lech!
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista