Wasz nick na Muzikum
Re: Wasz nick na Muzikum
Kertysz...
Na początku było Nosek ale że zapomniałem hasła i miałem króciutką karierę na tym forum to założyłem nowe konto... Nosek już nie mogłem byc bo było juz zajęte...(nie wiem czy nadążacie) chciałem jak najszybciej zacząć swoją prace na forum więc pierwsze co mi przyszło do głowy to wpisałem... a Kertysz to nazwisko fikcyjnego kolesia który prowadził firme(też fikcyjną) na moich zajęciach z Administracji i tak zostało
Mam nadzieje że napisałem to tak że każdy zatrybi
Pozdrawiam
Na początku było Nosek ale że zapomniałem hasła i miałem króciutką karierę na tym forum to założyłem nowe konto... Nosek już nie mogłem byc bo było juz zajęte...(nie wiem czy nadążacie) chciałem jak najszybciej zacząć swoją prace na forum więc pierwsze co mi przyszło do głowy to wpisałem... a Kertysz to nazwisko fikcyjnego kolesia który prowadził firme(też fikcyjną) na moich zajęciach z Administracji i tak zostało
Mam nadzieje że napisałem to tak że każdy zatrybi
Pozdrawiam
borija
kumpel z klasy w LO tak mnie nazywał(jako jedyny
i tak jakoś użyłem tego jako loginu 
kumpel z klasy w LO tak mnie nazywał(jako jedyny
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
masak - tę ksywę noszę już ponad 15 lat
jak miałem jakieś 3-4 latka to jeden mój kumpel tak przekręcił moje imię (Maciek)... no i tak już zostało
Jeżeli gdzieś w necie znajdziecie Polaka o takim nicku - bardzo prawdopodobne, że będę to właśnie ja 
-
księżniczka
księżniczka- poprostu wspomnienia...tak mi sie dobrze kojarzy ..pozatym czsto to slysze
KSIEZNICZKA- poprostu nia jestem :]
KSIEZNICZKA- poprostu nia jestem :]
I wszystko" pisze:KSIEZNICZKA- poprostu nia jestem
Dyzm4 - czyt. dyzma - Jakos kiedys dawno temu kumpel wpadł na tę ksywkę i do dziś jej uzywam
- Konstantyn XI
- Klubowicz
hymmm ja mam nick magda1304 mam taki nick bo nigdy nie miałam ksywy,to wzięłam imię i datę urodzin.Niedawno wymyśliłam sobie inny nick ''Toksyk'' mi sie podoba
hehe .Da sie zmienić nick?? :-)
Poleski----->to nick gdy polska walczyla w mistrzostwach swiata i mialo byc polski ale wyszlo poleski 
- KOT ANDRZEJ
- Specjalista
napisz do Chomika on Ci zmieni na jaki bedziesz chcialjak zmienić???
pozdro