Europe-Final Countdown {RmX DjPegzi}

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Pegzi

Europe-Final Countdown {RmX DjPegzi}

Post autor: Pegzi »

Moj nowy Remix Oceniajcie

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/43442134/file.html
Awatar użytkownika
erpe5
Użytkownik

Re: Europe-Final Countdown {RmX DjPegzi}

Post autor: erpe5 »

Ooooo widzę postępy :D
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

No no... Fajne, troszkę się długo rozkręca :D

Już myślałem, że nic z tego nie wyjdzie, ale jednak później weszło piękne Melo :D

Oceniam na 8/10, może nawet 9/10 :)

Pozdrawiam.
matiu26
Nowicjusz

Post autor: matiu26 »

4/10
kriss12345

Post autor: kriss12345 »

nie podszedl mi ten remix, ten snare nie pasuje, 1.20min cos sie dzieje, ale to za malo jak na caly kawalek
djmatb
Nowicjusz

Post autor: djmatb »

Zgadzam sie z przedmowca :)
BrEaK_MaStEr
Użytkownik

Post autor: BrEaK_MaStEr »

Wg mnie bardzo slaby kawalek (malo sie w nim dzieje) zero w nim jakis ciekawych efektow, przejsc, kombinajcji. Za glosny jest kick, leady sa fajne ale mogles dopiescic je jeszcze czyms jescze (reverb, delay itp), nie ma w nim tego powera (a nuta jest znana i w oryginale powala na kolana ;-) ) tutaj tego nie uslyszalem :-( Poswiecaj wiecej czasu na prace przy kawalku, nie spiesz sie (lepiej posiedziec 2 tyg albo i miesiac a zrobic cos naprawde na poziomie, niz w jeden, kilka dni albo kilka godzin a z marnym skutkiem). Pospiech to zly doradzca... Kawlek oceniam na 4/10
Dj_Arahnix
Nowicjusz

Post autor: Dj_Arahnix »

erpe5 pisze:Ooooo widzę postępy :D
Hahahahahaha... koleś zajmij się zmywaniem talerzy po obiedzie. Żadne postępy... Brzmienia plastikowe i grają tak sobie bez ładu bez składu. Nic nie jest dobrane.
DJ Krzyk pisze:No no... Fajne, troszkę się długo rozkręca :D
Już myślałem, że nic z tego nie wyjdzie, ale jednak później weszło piękne Melo :D
Oceniam na 8/10, może nawet 9/10 :)
Pozdrawiam.
lol! A to po znajomości sobie piszecie czy co? Nie dziwie się waszym komentarzom jak za dużo się nie znacie na muzie (przeważnie ją tylko słuchacie i kopiujecie coś co ktoś inny wykreował przy własnych produkcjach) Jeżeli nie wiecie co macie napisać bądź się nie znacie na danym gatunku to lepiej się nie wypowiadajcie. Kopara mi czasami opada jak tu zaglądam i czytam jak to szpanerzy sie lansują.
djmatb - tylko głupio przytaknął głową co napisał kriss12345 :P I w sumie jeden sensowny komentarz ze strony kriss'a.
BrEaK_MaStEr - widać doświadczenie ]PSEUDO-PRODUCENTÓW nie ma słuchu! A to jest najważniejsze. Komputer czy program za was nie zrobi dobrego mixu ani mastera. Zwracajcie uwagę na brzmienia i sami kręćcie a nie bierzcie gotowce. Prędzej sami coś wyjebistego wykręcicie, niż załadujecie lipnego preseta.
To by było na tyle - pozdrawiam 8)
DJ Krzyk

Arahnix, nie zależy mi na podlizywaniu się innym, po prostu mówię jak jest, może za łagodnie go oceniłem, może mam coś ze słuchem :D

Pozdrawiam :)
Dj_Arahnix
Nowicjusz

Post autor: Dj_Arahnix »

To forum... yyy sory. Ludzie na tym forum mają tendencję do błazenady, nabijania postów, łamania regulaminu, pisania byle czego - byle być aktywnym i świecić "ciemnotą". Owszem to forum jest dla ludzi i nie należy nikogo tu traktować ostro jak napisze coś złego o Tobie. Po to istnieje coś takiego jak możliwość własnej wypowiedzi. Nikt Cię za to nie zabije ani nie powiesi za jaja. Jesteś wolnym człowiekiem. Ale z rozsądkiem odnoście się do tego co tu jest wystawiane do oceny. Skoro Ty mu dałeś 8/10 czy nawet to 9/10 - no to ja pierdole, koleś jest profesjonalistą i jest lepszy ode mnie, czy nawet od samego Tiesto czy Davida Guett'e ;/ No same hiciory tu się kręcą po muzikum co chwila 8/10, 9/10 a jak już zobaczę 10/10 to wyłączam kompa bo spalam się ze wstydu takie kozaki tu się lansują :O a po przesłuchaniu jednego "hiciora" to pękam ze śmiechu :D Nie tyczy się to tylko tego tematu... W większości nic nie piszę na tym forum żeby wiara nie popadała w kompleksy. Taka jest prawda. Mógłbym każdego z góry na dół objechać - i okazałoby się że nawet nie wie co to Piano Roll albo Side Chain. Na nikogo się nie rzucam, przedstawiam tylko jak dzisiejsza młodzież "DUŻO" wie o muzyce a co dopiero o samym tworzeniu. Krótko mówiąc - zacofana i zabajerowana nieustanną wixą na imprezach. Do muzyki trzeba podejść z sercem i umysłem - jasnym, pełnym, z wyobraźnią. Kończę ten wykład bo mógłbym tak wymieniać a wymieniać.
Z poważaniem Mike Martinez aka DJ Arahnix
DJ Krzyk

No dobra, Dj_Arahnix, przyznaję Ci rację, przyznaję się do błędu :)
BrEaK_MaStEr
Użytkownik

Post autor: BrEaK_MaStEr »

Dj_Arahnix nie wszyscy na tym forum sie podlizuja... Ja np (i inni, bo napewno tacy sa) nie lize dupy chwalac go za kawalek jaki zrobil zeby potem i mnie pochwalil jak cos wystawie w tym dziale (bo tu nie o to chodzi) odpowiedz ma byc szczera i w jakims stopniu uzasadniona dlaczego jest tak a nie inaczej... Choc zdaza sie osoby ktorym sie spodoba kawalek taki jak ten wystawiony przez Pegzi-ego kazdy ma swoj gust i na to nic nie poradzisz ;-) Ale jesli komus naprawde spodobal sie ten kawalek i wystawil mu ocene np 9/10 to wg mnie ten ktos obraca sie w kawalkach rodem z lat 80, 90 i nie ma pojecia jak bardzo muzyka rozwinela sie w dzisiejszym wieku :/
ODPOWIEDZ